اگر ۲۰ سال پیش میگفتید تلفن من میتواند رمزعبور ایمیلم را به سرقت ببرد، یا اثر انگشت من را کپی کند، من به شدت میخندیدم و فکر میکردم شما فیلمهای علمی تخیلی زیادی میبینید. اما اگر امروز به من بگویید هکرها با اهداف مخرب میتوانند با استفاده از توستر من، وارد حساب فیسبوکم شوند، از وحشت پریز توستر را از برق میکشم.
به عصر اینترنت چیزها یا همان IoT خوش آمدید. عصری که در آن وسایل دیجیتالی به گوشه گوشه زندگی ما سرک میکشند، از جمله منزل، ماشین، اداره و حتی بدن ما. با ظهور IPv6 و گسترش شبکه WiFi، اینترنت چیزها با سرعت زیادی در حال گسترش است، و محققان برآورد کردهاند که تا سال ۲۰۲۰ میلادی، تعداد دستگاههای متصل به شبکه بیسیم از ۴۰ میلیارد نیز فراتر میرود.
از طرفی ما قادر به انجام کارهایی خواهیم بود که پیشتر نمیتوانستیم آن را تصور کنیم. و از طرف دیگر مانند هر چیز خوبی، اینترنت چیزها هم قسمت تاریکی دارد : به یک هدف جذاب و رو به رشد برای هکرها تبدیل میشود. تعدا بیشتر دستگاههای متصل به WiFi، به معنی تعداد بیشتر حملات هکرها است، و در اینصورت ما در معرض یک فاجعه اجتناب ناپذیر خواهیم بود، مگر اینکه به سرعت به فکر امنیت اینترنت چیزها باشیم.
ادامه مطلب در لینک زیر:
آسیب پذیری اینترنت چیزها، امکانات بیشتری را در اختیار هکرها قرار میدهد
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.