به گزارش بازداشت به نقل از کارزار تلاش دکتر سیدمحمد سیف زاده عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر و از بانیان اصلى بزرگترین کمپین حقوق بشرى نسبت به حکم و بازداشت غیرقانونى آرش صادقى و تمامى کسانى که در مراجع غیر قانونى و غیر صالح انقلاب محکوم شده اند، اعتراض کرد.
سیف زاده در گفت و گو با خبرنگار “بزرگترین کمپین حقوق بشرى” با اشاره به بازگشت عبدالفتاح سلطانى عضو موسس کانون مدافعان حقوق بشر به زندان و همچنین بازداشت آرش صادقى ، احکام صادر شده علیه آنها و تمامى کسانى که در مراجع غیرقانونى و غیر صالح انقلاب محکوم و مجازات شده اند را غیر قانونى دانست و خواستار مجازات آمرین و مباشرین این عمل غیر قانونى شد.
یادآورى مى شود که آرش صادقى از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی در مجموع به ١٩ سال حبس محکوم شده است.
سیف زاده در خصوص این احکام غیر قانونى گفت: آقای سلطانی به رغم آنکه در دوران مرخصى دچار خونریزی دستگاه گوارش گردید ولى مرخصى وى از طرف دادستانی تمدید نشد لذا به زندان بازگشت؛ در مورد ایشان و آقاى صادقى و تمام کسانی که در مراجع غیر قانونی و غیر صالح انقلاب محکوم و مجازات شده اند و دادرسی آنها نیز غیر منصفانه بوده ، پاسخ علمای حقوق، آزادی بلا قید و شرط این متهین و پرداخت خسارت به آنها و تعقیب ، مجازات و انفصال از خدمت آمرین و مباشرین این عمل غیر قانونی می باشد .

«آرش صادقی» فعال سیاسی و مدنی که صبح روز گذشته سه شنبه ۱۸ خرداد ماه جهت پیگیری احضاریه ای به دادسرای مقدس واقع در زندان اوین مراجعه کرده بود و از سوی مسوولین جهت اجرای حکم ۱۹ سال حبس بازداشت و به قرنطینه بند ۴ زندان اوین منتقل شد. صبح امروز چهارشنبه ۱۹ خرداد ماه، به بند ۲ الف سپاه منتقل شد.

طی احضاریه ای که دو روز گذشته به «نوید کامران» و «بهنام موسیوند» ارسال شد، «آرش صادقی» و همسرش «گلرخ ایرایی» که به علت تغییر محل سکونت خود به منزل قبلی‌ خود مراجعه کرده و متوجه شدند احضاریه ارسال شده و برگشت خورده است.”
در نهایت «آرش صادقی» صبح برای دومین بار در صبح روز سه شنبه ۱۸ خرداد ماه ۱۳۹۵ جهت پرسش به دادسرای مقدس واقع در زندان اوین مراجعه کرده و پس از حضور بازداشت و به قرنطینه بند ۴ زندان اوین منتقل و درنهایت صبح امروز چهارشنبه ۱۹ خرداد ماه، به بند ۲ الف سپاه منتقل شد.

«آرش صادقی» دانشجوی اخراجی کارشناسی ارشد فلسفه دانشگاه علامه و عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی آن دانشگاه پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ بازداشت و پس گذشت حدود یک سال و نیم جهت مرخصی به منزل بازگشت، اما پس از گذشت چند روز بدون ارائه هیچگونه احضار نامه ای برای بازداشت و یا تماس تلفنی از سوی ضابطین قضایی، مامورین امنیتی جهت بازداشت مجدد آرش در ساعت چهار صبح به منزل مسکونی آنها یورش برده، که همین مسئله منجر به حمله قلبی و فوت مادر آرش پس از گذشت چهار روز در بیمارستان شد.
«آرش صادقی» پس از آزادی مجددا در ۱۵شهریورماه ۱۳۹۳، از سوی «قرارگاه ثارالله اطلاعات سپاه» بازداشت و از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی «صلواتی» به تحمل ۱۵سال حبس محکوم شد و حکم صادره با اعمال ۴ سال حبس تعلیقی پیشین «آرش صادقی» “مربوط به باقیمانده حکم سال ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ که از سوی قاضی «پیرعباس» صادر شده بود”، از سوی قاضی «ابوالقاسم صلواتی» به ۱۹ سال حبس افزایش یافت.

همچنین «گلرخ ایرایی» همسر «آرش صادقی» نیز که به دلیل جراحی و وخامت حال جسمی، ناتوان از حضور در دادگاه، جهت دفاع آخر بود، به صورت غیابی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی «صلواتی» مورد محاکمه قرار گرفت و به تحمل ۶ سال حبس محکوم شد.

پیش‌تر «آرش صادقی» به مدت ۷ ماه در انفرادی دو الف سپاه در بازداشت موقت بوده است. حکم او در حالی ابلاغ شد که در همه مراحل محاکمه، مجاز به داشتن وکیل نبوده و قاضی « ابولقاسم صلواتی» به «پیمان عطار» و «امیر رئیسیان» وکلای او اجازه مطالعه پرونده را نداده بود.

همزمان از دیگر اعضای این پرونده «نوید کامران» و «بهنام موسیوند» نیز در دادگاه بدوی هر کدام به تحمل ۱۸ماه حبس محکوم شدند و حکم صادره برای هرکدام از آنها در دادگاه تجدید نظر ۱۲ ماه اعلام شد.

«بهنام موسیوند» با احتساب حکم ۲ سال حبس تعزیزی پیشین خود که از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی «مقیسه» به او ابلاغ شد و در دادگاه تجدید نظر به حالت تعلیق در آمده بود در مجموع به ۳ سال حبس محکوم شده است.4307

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com