“«ال‌جی‌بی‌تی»‌ ایران «بی‌» ندارد”، تیتر مقاله‌ای از زینب پیغمبرزاده است که در کتاب الکترونیکی “دگرباشی جنسی در پیشگاه فقه، قانون و جامعه ایران” توسط کمیسیون بین‌المللی حقوق بشر مردان و زنان همجنس‌گرا (ایگل‌هِرک) به دو زبان فارسی وانگلیسی منتشر شده است.

مجموعه مقاله‌های کنفرانس ایگل‌هرک دوسلدورف آلمان (۱۳۹۳ – ۲۰۱۴) در زمینه حقوق دگرباشان در ایران
Dusseldorf2015

۱۶ تیرماه ۱۳۹۴ – کتاب الکترونیکی “دگرباشی جنسی در پیشگاه فقه، قانون و جامعه ایران” توسط کمیسیون بین‌المللی حقوق بشر مردان و زنان همجنس‌گرا (ایگل‌هِرک) به دو زبان فارسی وانگلیسی منتشر شد.

این کتاب دربرگیرنده تعدادی از مقالات ارائه شده در دومین کنفرانس ایگل‌هرک در شهر دوسلدورف آلمان در تابستان سال ۱۳۹۳ است. این کنفرانس با محوریت موضوع‌های فقهی-حقوقی در موضوع دگرباشان جنسی (همجنس‌گرایان مرد و زن، دوجنس‌گرایان، تراجنسیتی ها و دوجنسی‌ها) برگزار شد.

ایگل‌هِرک اولین کنفرانس خود  در زمینه حقوق دگرباشان در ایران را در سال ۱۳۹۲ در شهر دوسلدورف آلمان برگزار کرده بود. نتیجه‌ی اولین دوره‌ و هم‌اندیشی‌های کارساز آن، در چهارچوب کتاب‌ها و جزواتی منتشر شده است که در بخش انتشارات تارنمای اینترنتی ایگل‌هِرک قابل دسترس است.

کتاب “دگرباشی جنسی در پیشگاه فقه، قانون و جامعه ایران” در برگیرنده مقاله‌ها و آرای صاحب نظران و کارشناسان خبره‌ای است که هر یک از آنها کوشیده‌اند تا ضمن آسیب‌شناسی وضعیت حاکم، راه‌کارهای جایگزین را برای تأمین گسترده‌تر حقوق و آزادی‌های جنسی در ایران به دست دهند.

کتاب «دگرباشی جنسی در پیشگاه فقه،‌ قانون و جامعه‌ی ایران» بعد از «مقدمه» و «معرفی نویسندگان»، به سه فصل تقسیم شده است. «فصل اول: رویکردهای حقوقی»، «فصل دوم: رویکردهای دینی» و «فصل سوم: رویکردهای اجتماعی». کتاب در مجموع دارای هشت مقاله به قلم مهرانگیز کار، حسین رئیسی، مهری جعفری، آرش نراقی، شین. میم، مهرداد علی‌پور، زینب پیغمبرزاده و مانی مستوفی است.

برای دریافت نسخه الکترونیکی این کتاب در قالب پی‌دی‌اف، اینجا راکلیک کنید (نسخه کم حجم این جزوه را از اینجا دانلود کنید)

برای دریافت نسخه موبایل این کتاب در قالب پی‌دی‌اف، اینجا را کلیک کنید

برای دریافت خلاصه این کتاب در قالب پی‌دی‌اف، اینجا را کلیک کنید

و همچنین برای دریافت نسخه انگلیسی این مجموعه در قالب پی‌دی‌اف،اینجا را کلیک کنید.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com