نامه ای برای آقای ترامپ و دولتیان آمریکا و متحدان…، کار رژیم فعلی ایران ۲۰۲۶ یکسره و تمام کنید، و کمک کنید برای استقرار حکومت انتقالی سکولار دمکراسی مبتنی بر حقوق بشر و عدات توزیعی که علاوه تضمین، پیش نیاز این استقرار است.

آقای ترامپ، رئیس جمهوری گرانقدر آمریکا، مردم و ملت کهن ایران، در طول تاریخ چند هزارله- بارها نشان دادندف مرمانی نجیب و مهربان به مردان گر جهان بوند، نامهایی جون کوروش و این سینا و خیام و حافظ و حازمی رازی و بیرونی و فارابی و مولوی و عطار و فرودسی …تنها تنی چند کم از انبوه کسانی است خدمات عظیم سیاسی و علمی و فلسفی و هنری و ادبی و فرهنگی و تمدنی به بشریت ارائه کرده اند،اسران زمین همواره محل میمان نوازی و پناهگاه مردمان رنج کشیده جهان از جمله یهویدان بوده است و از افتخارات همیشگی ایرانیان است که از معدود مردمان و ملتهای جهان است که حتا خود یهودیان این مهربانی و انسان دوستی ایرانیان در کتابهای تاریخی و مذهبی شان به نیکویی یاد کرده اند و این جدا از بسیاری حاکمان ستمکار و جنایتکار و غارتگر بوده که ناخواسته مردمانش بر آنها حکمران رانده و حکومت ناحق میکننند. همواره درخواست مکرر مردمان ایران بوده حساب آنها را با حکومتهای تحمیلی ستمکار جدا کنند بقیه جهان.

آقای ترامپ، تا اکنون انبوه مطاب مستقیم و غیر مستقیم به شما و دولت امریکا و متحدانس- به انحای مختلف، از سوی نخبکان تا مردم عادی همچون امثال ما نوعی- نگاشته شده یا به صورت پادکست های صوتی و ویدئویی و یا ترکیبی از اینها، در واقع مخاطب شان شما و دولت آمریکا و متحدانش شما بوده است.

هر کسی یا کسانی، به مواجه موقعیت و جایگاه فکری و عقدتی، بخشی دلخواست ها یا واقعیات همراه با نقد و پیشنهاد گفته اند.

مضمون این نامه، نیز مضامینی از بسیاری آن نگاشته ها است با زاویه دید مردم عادی نگارنده تلاش دارد، تا حد امکان چیزی گمان نزدیک به واقع، ازدیدگاه اکثرت مردم عادی که اغلب فرودست هستند، تحت نام گاهی پایین شهری و مناطق محروم اقتصادی، مخاطب قرار می دهد شما را.

امیداور است که با ترجمه درست به سمع و نظر شما برسد.

این نیاز مبرم است که به شما و دولت آمریکا و متحدان- امروز، نقش تعین کننده ای در سرنوشت دهها سال آینده مدرمان ایران و منطقه و جهان خواهی داش، تصمیمات و اقدامت شما- شکی دیگر نیست، امروز این نقش از هر زمانی اهمیت و تعین کنندگی بسیارتر افتاه و بلکه در صدر تمام کسانی است دخیل در سرنوشت امروز بزنگاهی (مقطع زمانی) و که نتایجش قطعا تا دهها سال آینده تثیر گذار خواهد بود.

انقتادی مکرر، که اتلاف فر صت این بزنگاه استثنایی است، بزنگاه ها همواره به خودی خود، استثناء هستند، بزنگاه های این چننی، هر چند دهه ممکن رخ دهد در تعین سرنوشت یک کشور و مردمانش و مناطق همجوار تا سراسر جهان، قضیه اتلاف فرصت، هر روز با اطاله تعیین تکلیف سرنوشت ایران است، این مبالغه دیگر نیست، پس از چند دهه تلاش مردمان ایران برای رهایی و آزادی از چنگال یکی بدترین دکیتاتوری های تاریخ بشریت و بیز تاریخ ۲۵۰ ساله که تطابق سالروز استقلال ایلات متحده آمریکا نیز دارد، این همزمانی، خود به شدت نمادین است، سرنوشت کشور و مردمان ایران بعنوان یکی از کهن ترین کشور و مردمانش با کشوری پیشرو بزرگ و همچنان ابرقدرت چند جانبه نوین امریکا در جهان، این تلاقی سرنوشت ساز دو کشور آمریکا و ایران، اگر به نتایجی برد-برد و مثبت برای دو کشور و ملت باشد، یکی از بزگترین میراثهای یک دولتمرد و دولت وقت و متحدانش خواهد بود.

از آنجا که مکرر از میراث میگویند برای دوره شما در مواجه قضیه ایران، بدین لحاظ اشاهر میراث شما و پس ازان برای کشور و ملت و دولت آمریکا و آنگاه متحدان شما.

چیزی در سه سال از تراژدی هفتم اکتبر در اسرائیل گذشته، هر روز بیشتر موجب نگرانی حامیان حقوق بشر تا ایران دوستان فراهم کرده، کاری است که شورع کدید- که عنوانش مبارزه و جلوگیری از دست یابی حکومت و رژیم اسلامی شیعی فعلی حاکم بر ایران است، نیازی نی از کارنامه ننگین و ضد بشری این رژیم گفته شود، که قطعا شما وبقیه دلتیان و متحدان آگاه هستند، چنانکه خود شما نیز بارها به برخی شان اشاره داشته اید، که آخرینش کشتار دیماه پارسال تقویم خورشیدی ایرانی است، بنا بر نقل خود شما دهها هزار تن معترض ایرانی با شلیک تیر مستقیم و حتا سلاحهای نیمه سنگین چون دوشکا به قتل در جا رسیدن و در بیمارستان یا بستر بیماری کشته شده و دهها هزار تن دیگر زخمی و بسیاری طی همین چند ماه به اتهام شرکت در این قیام اعتراضی اعدام شده یا به زندان و شلاق و دیگر مجازاتهای شدند که که برای نه تنها ایران بلک جهان موجب شرمساری بشیت است که چنین حکومت/رژیمهای جهان همچنان هستند، مرتکب چنین سطح وحشیانه از جنایت و ستم بر بشریت و اتباع کشور تح حکومتشان قررا میگرند.

اما زی یکسالی از شروع جنگ ۱۲ روزه خرداد پارسال تقویم خورشید ایران روی داد و سپس جنگ حدود ۴۰ روزه، چیزی بسیار موجب ناخشوندی مردمان ایران وبقیه ازادگان جهان فراهم کرده، توقفهایی – که رعم منتقدان- چندان توجیه پذیر نمی باشد، شما مکرر گفته اید و ظن هم است درست گفتید، که این توقف ها در یک سره کردن کار این رزیم که هر دوجنگ میرفت به سرنگونی و پایان ننگین این رژیم به انجامد، نه به دلیل ضعف و کمبود تسلیحاتی کشور آمریکا و متحدانش، بلکه ناشی اتخاذ سیاست های اس که با عناوین مختلف میگویند از منتقدان و تحلیل گران، که که گویا شما، دنبال نوعی جنگ منجر به تسلیم و استحالهحکومتی های این رژیم هستید، چیزی مکرر مورد نقد گرفتهف بنا بر ماهیت ایدئولوژیک این رژیم و وادارنش، محال ممکن مینماید نه تنها تسلیم شوند و اگر هم تسلیم شوند کاملا نمایشی و موقتی خواهد بود، این رژیم چون بر اسا یک ایدئولوژی آخرالزمانی و متافیزکی متوهمی شکل گرفته و هویت پیدا کرده، در نهایت باز در وقت مقتضی خودش بازسازی کرده و دوباره به شرارت و جنایت عیله بشریت خواهد پرداخت، فرقی نمی کند طرف معامله و مذاکره شما با طیف دورغین اصلا طلب و الیگارشی فاسد و دزد باشد و یا بقیه عناصر جنایتکارش.

اگ درون این حکومت یا حاشیه اش نوعی شبه اپوزسیوین دورنی واقعی دمکراتیک سکولار و جمهوریت خواه حقیقی واقعی بود که از سر اجبار، ناچار تا کنون نتواسته اند ابراز وجود کنند، باز می شد امیدوار بود، تسلیم و استحاله که به قول شما “توافق خوب” سرنوشت مردمان و کشور ایران و بقیه منطقه و جهان، به سرانجامی خوب و بشردوستانه ختم شود.

اما شواهد بسیاری گویا این است، چنین تلسیم استحاله و توافق خوبی به مغعنی واقعی و حقیقت راستین منجر نخواهد شد.

از نجا طی این چند دهه، با مماشاتهایی کشورهیا خراجی کردند و سوءاستفاده این حکومت از غارت منابع ثورت عمومی و متعلق به همه مردمان ایران کخ بدون رضایت اکثریت قاطع ایرانیان بوده، صرف شرارت و جنایت و تررویسم و خرابکاری در داخل و خارج این کرده اند این حکا و عومل این رژیم ضد بشری. که از نتایجش، عدم شکل گیری یک اپوزیسیون منجسم و موتلف سراسری و مردمی/می ایرانی شده است، بارها شاهدش بودیم، تمامیت خواهی گروهها و افراد متفرق بوده که با عناوین مختلف جمهوری خواه تا پادشاهی خواه، همواره در آستانه خواست مردم عادی برای ائتلاف و همبستگی برای آزادی ایران و تشکیل یک دولت انتقالی سکولار دموکراتیک، به سرعت به از هم پاشیدگی شده است. وارد ریز جزئیات نشده، چرا مشاوران شما احتمال قریب به یقین، ریز این جزئیات به شما از ارائه کرده اند.

پس سخن اصلی این نامه چیست؟

آقای رئیس جمهوری امریکا، شما در موقعیت تعیین کننده ای هستید، هچگاه یارن چنین به بزنگاه تاریخی در این حدود نیم قرن قرار نداشته رای آزادی و رسید به حکومت دمکراسی سکولار مبتنی بر حقوق بشر وبه ظن ما تضمینش و بلکه پیش نیازش عدالت توزیعی برای فقرزداییی سریع و رایگان با بهره گیری ثروت نهفته طبیعی و فعال است، حتا نیم از این ثروت در اخیتار مردمان/ملت ایران قرار گیرد، نیز چنان عظیم است که به دهها هزار میلیارد دلار خواهد رسید، سهامش رایگان و به فوریت توزیع شود و همراهبرخی ادقامات فوری و رایگان از محل همین سهام عدالت توزیعی، میتوان مساله مهم جاماندگان مشور به نسل سوخته دهه های متولد ۱۳۵۰ تا ۱۳۶۰ تقویم خورشیدی ایرانی نیز برطرف شود که سن میانسالی رسیده، عمدتا به دلیل حکومت ضد حقوق بشری مملو از تبعیض و رانتی و دزسالاری که به شکل سیستماتیک و عمدی- با روشهای مختلف از جمله چپ پول و خلق نقدینگی شدید- اقدام به نوعی دزدی کرده است، در کنار انواع دزدی از منابع مردمان/ملت ایران، که در کنار تامین منابع مالی لازم برای اهداف شرارت آمیز وضد بشری علیه مردم داخل و خارج ایران، برنامه فقیر کردن عمدی و سیستماتیک اکثریت مردمان ایران را نیز دنیال میکرده است، چرا که معلوم شده است که حکومت ضد بشری، بنا بر ضعیف نگه داشتن و انفعال مردمان و دریر کردشان به امرو بدیهی حقوق بشری از راه فقر و کمبود و قحطی ساختگی بوده است برای همین همواره و مرتبا در حال بحران آفرینی و جنگ افروزی و ایجاد شرایطی بوده مورد تریم بین الملی و از جمله تحرمی از سوی ابرقدرت اول جهان یعنی امریکا باشد. چیزی گویا ناخواسته دولتهای وقت امریکا توجهی نداشتند که این تحریم های اقتصادی اسا دلخواست این رژیم ایران بوده سات، همواره رد کلم دژخیمان خاکم ایران، جنگ و تحریم نعمت توصیف کردند، این از برا یتبلغ نبوده، بلکه بیان حقیقتی بوده در سطور بالا اشاره شده است، شرایط بحران و جنگ و تحریم، دلخواست ژیم الامی شیعی ایران بوده است، تا بهانه راحتی باشد برای توجیه عمدی و سیستماتیک فقرزایی و استثمر مردمان/ملت ایران!

در حالیکه هر بار در آستانه کمک قهریه خارجی مواجه شده تا ماشین سرکوب و ترورش علیه مردمان ایران نابود شود و خود نیز سرنگون، با انواع خدعه و نیرنگ، چون مذاکره و برنامه های متقلبانه چون برجام، از مهلکه سرنگونی به اصطلاح قسر در رفته است!

خدعه و نیرنگ، بخشی از ایدئولوژی این فرقه منحط و انحطاط گر مذهبی اسلامی شیعی است که حا به صورت احکام فقهی ملایان با نامهایی چون توریه و تقیه و مباهته… مستند سازی شده و رهمون برای پیروانش، این بخش علنی اش است و در پنهان عقاید مفلی اش، اصول و عقیدی به مراتب وحشیانه و ضد بشری تری است، که با مطالعه آثار جنایت و دزدیهای این رزیم، متوجه تاریک اندیشی و پلیدی این حکومت ایدئولوژیک می گویند مردمان اهل مطالعه!

وقتی جهانیان با خبر تراژدی هفتم اکتبر، در تعجب و حیرت بودند گونه ممکن است یک گروه اسلامگرا به چنین سطحی هولناکی جنایتهای ترروستی در عرض چند ساعت مرکب شده و آنه به صورت بخش زنده برای جهانیان و مردم اسرائیل پخش کند، در رادیو تلویزیون این رژیم، سرود و آهنگ و شادی و پخش شیرینی کردند! و از مجریان تلویزیون این رژیم، با بدترین و زشت کلمات مردم یهودی اسرائیل خطاب داده، که جای بسی تاسف دارد اکثریت مردم ایران برخلاف ین اقلیت حاکم ضد بشری اسلامی شیعی، اعلام بی زاری و مکومیت از حادثه تررویستی هفتم اکتبر کردند و ابراز همدردی با مردمان اسارئیل و بقیه مردم آسیب یده، اینجا برخی م گویند، عملا تنها ملت جهان بر خلاف حکوتشان، با ملت و کشور اسرائیل ابراز همدردی کردند!

این واقعه هفتم اکتبر، موجب یک شوک بر مغزشویی هها ساله یهودستیزی و اسرائیل ستیزی بخشی که هنوز از مردم دچار شک بودند از مردم ایران شد و آنها انگاری به ناگاه از زنگار پلید مغزشویی رژیم اسلامی شیعی، شست و آنها پی دروغهای دهها ساله دیگرستیزی و از جمله غرب ستیزی و یهودی ستیزی و اسرائیل ستیزی بیدار کرد، هر چند بخش بزرگی از مردم ایران و شادی اکثریت به صورت خجتالتی و رودربایستی یا ترس، آگاه بودند بر خدعه و نیرنگهای اتهامات به مردمان یهودی و اسرائیل و متوجه کارشکنی های این حکومت بر قراری صلح میان اعرب و اسرائیل!

جال، توقع است، از سیاستی به نظر منتقدان اشتابه است و این اتلاف وقت و فرصت سوزی ناخواسته دست برداشته و به کمک مرد ایران شتافته و با قدرت قهریه مناسب که به زیرساختهای مورد استفاده مردم عادی مانند منابع تولید و توزیع گاز وبرق و آب خانگی و جان و مال مردم عادی اکثریت فرودست و پایین شهری آسیبی نرسد، کار این رژیم یک سره کنید و البته با انهدام ماشین سرکوب و زیرساخت تروریستی و قوای متعصبش، مردم ایران نیز به حد توانشن همراهی خواهند کرد.

شما نباید نگران آلترناتیو باشید، چرا که بخش بدنه دون پایه بروکراسی ایران با عفو عمومی و آشتی ملی به اداره کشور کمک خواهند کرد و برای تشکیل دولت انتقلی و کارکنان و مدیران دولت انتقالی، هیچ کمبودی از حاظ تامین نور نخواهد بود از مردمان کشور که عمدتا در داخل هستند و در خارج نیز بسیار کسان لایق و سالم العمل موجود است که به سکولار دمکراسی مبتنی بر حقوق بشر و عدالت توزیعی که علاوه تضمین دمکراسی و رعایت حداکثری حقوق بشر خواهد بود، بلکه در مرحله اولا، پیش نیاز فوری استقرار دولت انتقالی و تعیین نهایی شکل حکومت بار رفراندوم میان دو قانون اساسی سکولاردمکراتیک یا جمهوری یا پادشاهی نمادین خواهد بود.

با تشکر از توجه شما.

تاوان آزادگی و ایرانی بودن؟!، نجابت بودا بودن!، باختن بزنگاه زندگی پای راه درست گفتن!، آنگاه که نخبگ …

 

 

 

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)