– آنچه مشهور است، ایدئولوژی های عدالت گرا مانند اومانیسم (انسان گرایی) و اکوآلیسم (تساوی گرا) سوسیالیزم (اجتماعی گرا) و بعد کمونیزم (اشترام گرا) ریشه بر میگردد بالارفتن میزان توحشگرایی سرمایه داری بی حد و مرز و افراطی (کاپیتالیسم واندالیسی) پس از انفلاب نعتی و منوعیت برده داری بود، واندالیسم کاپیتالیسم که ادبیات کلاسیک فلسفی تاریخی از یونان تا پارسی دری ایرانی به سه گانه زر و زور و جاه (ثروت و قدرت و موقعیت) است، در ناق بودن دمکراس به دلیل عدم در داشتن منابع تولیدثروت به دست عموم (سرماه اری همگانی) ثروت به سمت خریدن احاب قدرت میشود و دمکراسی به ابتذال می کشد، در همین نقض دمکراسی که ضمینهای لازم ارا ندارد بی حمایت اقلیتهای دگراندیش و تباری مانند یهودیان و کولیان و مهاجران گریخته جهان توحش اسلامگراییو اعتقادات واندالیستی شرقی و جنوبی جهان، فاشیسمو نازیسم ظور می کند از درون دمکراسی سبک دهه ۱۳۰ آلمان و ایتالیا!

– از مهترین ابزارهای مهار توحش کاپیتلیسم واندالیسن، جنبش بیمه تامین اجتماعی کامل بود که جنبش های عدالتخواهی درقرن نوزدهم نتیجه اش پسا ۱۹۴۵ شدت گرفتف اما با ظهور توحش اسلامگرایی، در ایران اولین قربانی اش، بیمه تامین اجتماعی بود، بیمه تامین اجتماعی آرمان، نیاز برم همه کشورهای آلوده به انحطاط چند جانبه مانند ایران و شبیه ایران است، ایکاش این درک در زمانرضاشاه محمدرضاشاه میرسید، باید از محل سا ثروت نفت و گاز و معادن، عوض ساختن نایع دولتی، اقدام به بیمه اجتماعی کامل از حق بازنشتگی تا درمانی کمل که داندان پزشکی … در بر بگرد،افسوس و دریغ روشنفکران متوجه این مهم نشدند، وگرن سکولاریسم میتوانست کامل توحش اسلامیسم و نژادپرستی و ضد دگراندیشان مانند ضد یهودی و ضد کولی… میگرفت و به شدت ناسیونالیسم متعادل انسان دوستانه (میهن دوستی) تقوی میکرد و دولت ملت سازی درست شکل میگرفتف اما مشاهده شد حکومت اسلام ترروستی شیعیسم، از اولین کارهایش زدن طیفهای شمولیت تامین اجتماعی است با خدعه حمایت کارفراین و تولید و ایجاد شغل! دروغیامروز تراژی دهها میلیون فروست و مجردها و تنهایی و آمار عظیم طلاق و افزایش سن ازدواج است که البته دلیل تفتیش عقیده و خیانت بروکراسی ثبت نام ازدواج و طلاق است که عملا این دفاتر و افراد ماموران تفتیش عقیده است، ان تفتیش در گلوگاهاهی مختلف از آمار نفوس و مسکن تا ثبت نام در فرمهای دانشگاه و انتخاب رشته .. فرمهای ثبت مشخات پرسدن حتی آیاشیعه هستی یا سنی کشیده شده! قانون انتخاب نام، که عملا میخواهد نامهای اسلامی و عربی اجباری و تشویقی میکند و اجازه نمیدهد نامهای محلی و پراسی ایرانی نشود! اینها توحشی است.

– اما در در جنگ ۳۹ روزه، عجیب آقای ترامپ تحت محافل مخفی ماسون شیعی و اسلامی، که دقیقا در زمین رزیم بازی کرد، حمله شکوک مدرسه مینالب، بدتر از آن هید زیرساخت مردم کارب! در حالی از نظر فنی، هر کسی می داند بخ عمده ای منابع سه گانه برق و آب و گاز مورد استافده مخالفان رژم هستد یعنی ملت ایران از منحطان دزد تا انسان شریف که وجه مشترکشان مخالفت با رژیم است!در حالی ترمینالها ! سخن بسیاری شرم آور بزدن ایران به دوران عصر حجر .

خیانت حق خوری و تضیع حق الناس، د مان کرافراین،ناجوانمردی طمعکاری، ورد دختران بی مسئولیت که چندرغاز حاضر بیگاری هستند، خیانت اداره ارشاد وزرات ارشاد اسلامی باندهای مدرک گرایی و خیات کارمندان و مسئولان، نمایش بی حجابهایی که دور لاتها و سران و مردان جذاب و پولدار جمع هستند و در عامل سیستم اطلاعاتی تروریسم اسلامرایی هستند! چا توحش تروریسم و فاسدان، تنهایی دگراندیشان است، کرا خائنانه کارفرماین اند بیرجندی تا باند خودرو دارند انجام میدهند همانهایی در بالاشهرها و کاخ ویلاها هستند!، دختربازی یک انحطاط است، پسرهای پیر شدند در حالی زنان مجرد و دختران آنها تنها گذاشتند و این حقیقت از شهریور ۱۴۰۱پیشنهادشد با شعار ره کی با یکی! اماخیانت فکر فاسد وسمی که گمان کرد هر چه مردم در قحطی و فقر ببرد، ناراضی بیشتر و منجر  قیام فرودستن و گرسنگان و محرومان خواهد شده و سپس الیگارشی داخلی و سرماه یدارهای خارجی بیاند سوار شوند موج انقلاب این طبقات ضعیف مظلوم! اما عجیب دست شبه خدایی طبیعت برعکس شد! موجب انفعال طبقات مظلوم و ضعیف شد! اکنون این لایه خاکستری با دوسوم جمعیت خنثی و متنفر از دو گروه رزیم و مخالفان رزیم شده، همان جنگ اباطیلی گفتند! حقیقتی سه سل هشدار داده شد! اما به حساب نفوذی و فیک اکانت و سایبری! در حالی دهها بار گفتند به متن توجه کنید و منطق.. چه کار دراید کی میگوید.. منتقدا به دلایل امنیتی تمایلی ندارند نامشان بگویند حتی خارج ایرانی!

ارزش بنیادی و معجزه آسای بیمه تامین اجتماعی همگانی در نجات ایران!، چرا خارجیان تهدید و حمله کردند به سه گانه زیرساخت مردم کاربر (گاز و آب و برق) ؟! و در حالیکه در برابر انبوه زیرساختهای رژیم کاربر

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/akhar2dastan

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)