مجموعهای از لباسها و لوازم شخصی فریدا کالو، پس از ۵۰ سال از درون گنجهای خارج شد.
مترجم: فرناز خوشبخت
فریدا کالو یکی از مشهورترین نقاشان مکزیک بود که به موجب هنر٬ عقاید سیاسی و شخصیت درخشانی که داشت، پس از مرگش در سال ۱۹۵۴ نامی جاودان در جهان بجای گذاشت.
البته کسی نمیدانست که او مجموعه بینظیری از لباس ها و لوازم شخصیاش را هم به یادگار گذاشته که حال پس از حدود ۵۰ سال پنهان بودن، برای عموم به نمایش درمیآید.
با مرگ فریدا دیهگو ریورا مانده بود با یک مجموعه قابل توجه از وسایل همسرش فریدا، که تصمیم گرفته بود آنها را در دستشویی خانهشان در مکزیکوسیتی دست نخورده بگذارد، و دستور داده بود تا ۱۵ سال پس از درگذشت خودش پنهان بمانند.
البته او خیلی زود بعد از فریدا در سال ۱۹۵۷ درگذشت، اما وسایل فریدا تا سال ۲۰۰۴همانطور دست نخورده ماند تا اینکه موزه تصمیم گرفت آنها را فهرست کند.
اکنون روزنامه نگار مشهور ژاپنی، ایشیوچی میاکو، کسی است که این بخت را داشته تا بیش از ۳۰۰ عدد از وسایل فریدا را با یک دوربین عکاسی ۳۵ میلیمتری نیکن در نور طبیعی جاودانه کند، و می توانیم نتیجه بخشی از فعالیت او را ببینیم.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.