تواناتک: چند روز گذشته جیمیل اعلام کرد که از این به بعد عکس‌های داخل یک ایمیل به طور کامل بارگذاری خواهند شد و نیازی به تایید کاربر ندارند. پیش از این به دلیل حفظ امنیت کاربران، قبل از نمایش یک عکس داخل ایمیل از کاربر سوال می‌شد که آیا می‌خواهد عکس نمایش داده شود و یا خیر؟

علت این پرسش امنیت کابران اعلام شده بود اما جیمیل اعلام کرده که از این پس تصاویر را بر روی یک سرور داخلی خودش قرار خواهد داد تا امنیت کاربران در خطر قرار نگیرد. این تغییر از روز جمعه برای تمام کاربران سرویس ایمیل گوگل صورت گرفته است.

اما اگر شما بخواهید همچنان کنترل نمایش تصاویر را در دست خود داشته باشید چه باید بکنید؟ برای پاسخ به این سوال کافی است تا به سادگی شش مرحله‌ زیر را طی کنید.

۱. جیمیل خود را باز کنید.
۲. روی آیکن چرخ‌دنده در بالا و سمت راست میل باکس خود کلیک و گزینه‌ “Settings” را کلیک کنید.
۳. به تب “General” مراجعه کنید.
۴. بخش “Images” را پیدا کنید.
۵. گزینه‌ “Ask before displaying external images” را انتخاب کنید.
۶. روی دکمه‌ “Save” کلیک کنید.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)