درود بر شما

در ابتدای ورود شما به آوردگاه انتخابات که با آن روش غیر معمول و آمدن افرادی پر مدعا و پوششی که نه برای کشور و نه بعنوان یک انسان معمولی ، بلکه بعنوان دشمنی کینه جو به مصاف شما آمدند و خوشبختانه و با عنایات خداوندی که علت اصلی آن خوب بودن خود شما و سلامت نفس ذاتی شما بود و پیروز شده ‌ جهانیان برای یکبار هم که شده پیروزی حقیقی فردی سالم و معتقد را مشاهده کردند .

در آنزمان به شما نوشتم :
ای کاش نمی آمدی !!!
و این بدان دلیل بود که روح سیاست با صداقت و عدالت منافات دارد و صد البته پزشکی که فوق تخصص قلب داشته و قلبهای بسیاری را ترمیم نموده ، بسیار مشکل بتواند ۴۵ سال انباشتگی خطا و خلاف را در مملکت ترمیم نماید !

اخیرا جنابعالی لیست هائی را دریافت نموده ابد و در روز پنجشنبه سری بی اردوی کشتی گیران زدید .
متاسفانه افراد بسیاری همانطور که میدانید بهر نحو تلاش می کنند خود را به شما تحمیل کنند هر چند ظاهری ریاکارانه داشته و عاصب پستهائی شده اند که لیاقتش را نداشته و اکنون تلاش می کنند خود را در دولت شما هم به مقامی برسانند .

مصداقی دو مورد را می گویم .

آقای جمشید تقی زاده را بعنوان وزیر رفاه در لیستی پیشنهاد کرده اند که بسیار مناسب است احوالات ایشان را آنطور که تا بحال گذشته به جنابعالی گزارش دهند تا لا اقل بدانید دو بار بازنشسته شده !!! و هنوز هم با حقوق معمولی و بالا مشغول بوده و اکنون ادعای وزارت دارد و چون ترک زبانست از سوی اطرافیان شما حمایت می شود !

در دیدارتان از اردوی ملی پوشان کشتی آقای کیومرث هاشمی که ایرادات زیادی در مدیریت داشته و در این مدت کوتاه اگر چه تا حدی بصورت موقت مبالغی را به کارکنان تزریق نموده ، اما در بحثم مدیریتی و بکار گیری افراد نالایق بسیار عملکرد منفی داشته که از بکارگیری معاون فرهنگی در جوانان با وجود عدم لیاقت او، مشاوران و دیگر مدیران منتصب او کاملا مشخص بوده، نامه تائید آقای اسماعیلی را با دیگر اعضای هیئت دولت قبل، در مقابله با جنابعالی امضا نموده و اگر چه کسالت داشته ولی معاون ورزش قهرمانی او ( سید محمد شروین اسبقیان) شما را همراهی نموده ۸ که مشتی نمونه خروار بوده ، سعی بسیار در پاچه خاری دارد و در اینکار حرفه ای می باشد !
در صدا و سیما توسط جواد خیابانی ( برنامه صبح بخیر ایران شبکه ۳ )، و نیز ویژه برنامه المپیک ۲۰۲۴ ( پنجشنبه شب ۴ مرداد ) و بعضی نشریات ورزشی حمایتهای معنا داری از او شده و می شود که بسیار مشکوک می باشد که اینها نظر و صدای عقلای ورزش نیست و به کسانی مربوط می شود که با وجود کیومرث هاشمی منافعی را دارا می باشند !

در مورد شروین اسبقیان که در زمانی محمد شروین شد و پس از مدنی سید محمد شروین گردید و در مدت بیش از سی سال در حلقه مدیران نالایق چرخشی ، هیچ کار مثبتی نداشته ، بلکه در مورد ورزشگاه علی دائی جنایتی مرتکب شده و طبق اطلاع تعهد خود را که در آنزمان بناحق مدیر کل اردبیل بوده و نگهداری ورزشگاه را تقبل نموده ، از اداره کل خارج کرده است تا اگر کسی ورزشگاه خجالت آور علی دائی در اردبیل را دید از او بازخواست نکند !
البته اگر آن تعهد خارج نشده باشد مدرک محکمی بر عدم مدیریت و لیاقت او بوده و برای محکومیت وی کافی می باشد .
ایشان تمام مناصب را با ریا کاری گرفته و اخیرا و قبل از انتخاب شما از،سیستم اداری، و به کمک مدیر کل امور ا آری وزارت که خود داستان مفصلی دارد !!! دو سال از خدمت! خود را برداشته تا بازنشسته نشده ، قصد داشت در دور دوم مرحوم رئیسی وزارت را بگیرد تا کلکسیون بناحق گرفتن هایش کامل شود
او بناحق فرمانده بسیج وزارت ورزش شده و با ریا کاری تمام مسیر خود را ادامه داده که از این مناصب سوء استفاده های بسیاری نموده و ادعای نزدیکی به امثال آقای نیکزاد و حمایت او و یکی دو سردار که حتما آنها را هم با ریاکاری و سوء استفاده از نام شهید سلیمانی اغفال نموده است و به ریش همه می خندد !
تو خود حدیث مفصل بخوان ……

جناب رئیس جمهور
در سال‌های قبل سیستم های نظارتی دچار نقصان شدید بوده و با یک بررسی کوچک ، ناکارآمدی مماشات فراوان و تائیدیه های غیر معمول آنان کاملا مشخص می باشد .
برای توفیق بیشتر ضروریست بیش از حساسیت در مورد انتخاب وزرا که صد البته لازم می باشد ، دستور فرمائید بدنه بیمار و آلوده سازمان‌های دولتی از ناهنجاری های بسیار ، عادلانه و همانطور که جنابعالی معتقد می باشید اصلاح و پاکسازی گردد که بسیار کار مشکلی می باشد
شما بهترین وزیر را هم که بکار بگیرید وقتی بدنه بیمار باشد ، اهداف شما عملی نخواهد شد .

قلب سازمان‌ها که کل کشور را تغذیه می نماید بشدت بیمار و در مراحلی عفونی است .
ای طبیب دادگر مددی !

موفق و پایدار باشید 

 

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)