جدال بر سر اسب زین‌ کرده رئیسی و ادعای کیهان بالا گرفت

پزشکیان که روی کار آمد، کیهان قلم‌به‌مزد خامنه‌ای سیاهه‌ای بلندبالا از دستاوردهای موهوم دولت رئیسی را در ۲ گزارش ردیف و تحویل پزشکیان داد. بلافاصله، جنگ بین اصول‌گرایان مرتجع و اصلاح‌طلبان قلابی بالا گرفته است.

وضعیت دولت رئیسی و وضعیت کشور بر همگان آشکار است. توصیف آن برای مردمی که خود درگیر تبعات آن هستند کاری عبث است.

اما این دیدگاه مردم و ناظر بی‌طرف است. در جبهه خامنه‌ای این گونه نیست. همان گونه که از جلاد ۶۷ «رئیس‌جمهور شهید» ساختند، به تبع، برای وی دستاوردسازی‌های موهوم نیز ساختند. ظاهرا تب دنگی دستاوردسازی از رئیسی به هم‌باندی‌هایش نیز سرایت کرده بود.

رئیس دولت سیزدهم همیشه دم از «فتح قله‌ها» و رسیدن «قطار پیشرفت» به ایستگاه آخر می‌زد. القائی که انگار دیگر قله‌ غیرفتح‌شده نمانده و قطار پیشرفتش نیز همه ایستگاه‌های موجود را درنوردیده است.

پسامرگ رئیسی، کیهان، روزنامه قلم‌به‌مزد خامنه‌ای گزارشی با عنوان «اسب‌زین‌شده زیر پای دولت چهاردهم» در روز ۱۸ تیر ۴۰۳ منتشر کرد. ۲ روز بعد در ۲۰ تیر نیز گزارش دیگری با تیتر «گزارش اسب‌زین‌شده چرا مدعیان اصلاحات را به هم ریخت؟!» منتشر کرد.

[نگران نباشید! این اسب‌زین‌شده به سمت پرتگاه می‌رود]

واکنش اصلاح‌طلبان به اسب زین کرده رئیسی

بلافاصله روزنامه‌های اصلاح‌طلبان به این ۲ گزارش واکنش نشان دادند. موهومات کیهان و بعضا دروغ‌ها محرز و برجسته بود. سخره و لبخندی از سر طعنه شاید بهترین واکنش به آن بود.

عمق توهمات و دستاوردسازی‌های دروغین از سوی کیهان به اندازه‌ای افتضاح بود که سلسله اعتراضات رسانه‌های اصلاح‌طلبان قلابی پیرامون آن ادامه دارد.

از جمله این موارد و روزنامه‌ها می‌توان به مطلب هم‌میهن با تیتر «کدام اسب‌زین‌کرده؟» اشاره کرد. این مطلب در روز ۲۷ تیر منتشر شده و بر مبنای آمار و ارقام، ادعاهای کیهان را به چالش کشیده است.

هم‌میهن نوشته کیهان هیچ عدد و رقمی در مورد دولت رئیسی ارائه نکرده و فقط آمارهای منفی دولت روحانی را برجسته کرده است.

این روزنامه اشاره کرده که اسب‌زین‌شده طوری وانمود کرده که دولت پزشکیان دولتی هموارشده و عاری از مشکلات را تحول خواهد گرفت. اما بر خلاف ادعای کیهان شاخص‌های اقتصادی،‌ آمار و جزئیات نشان می‌دهد دولت سیزدهم وضع نامطلوبی داشته است.

خزانه خالی تحویل‌داده‌شده به دولت سیزدهم از جمله ادعاهای کیهان است که ادعا شده حالا پر است. هم‌میهن استدلال کرده که بودجه ۴۰۳ حداقل یعنی ۶۰۰ تریلیون تومان کسری دارد!!! این به رغم افزایش فروش نفت در دولت سیزدهم بوده است.

۲۲۰۰ تریلیون تومان قیمت اسب‌زین‌شده!!!

همچنین به رغم ادعاهای کیهان مبنی بر رشد قابل توجه درآمدهای نفتی دولت سیزدهم، شاخص‌های اقتصادی هیچ تغییری نکرده است. تورم همچنان در محدوده ۴۰ درصد است و کسری بودجه بیشتر نیز شده است.

در مورد ادعای اینکه رئیسی بدون چاپ پول توانست ناترازی بودجه را جران کند، علاوه بر دورغ‌بودن اصل موضوع، بدهی دولت به بانک‌ها و تعهدات بر زمین‌مانده انتشار اوراق قرضه دروغ کیهان را برملا می‌سازد.

بدهی دولت در ابتدای کار دولت سیزدهم ۶۵۵ تریلیون تومان بوده است. طی ۳۱ ماه و در بهمن ۴۰۲ به ۱۳۰۹ تریلیون تومان رسیده است. یعنی دو برابر شده است. این برخلاف ادعای کیهان است و دروغی آشکار و محرز.

در زمین اوراق قرضه نیز دولت سیزدهم بدهی ۲۹۴ تریلیون تومانی دارد! در مجموع میراث دولت سیزدهم برای دولت پزشکیان، ۱۶۰۰ تریلیون و کسری بودجه ۶۰۰ تریلیون تومان می‌باشد. یعنی مجموعا ۲۲۰۰ تریلیون تومان!

حال با این بدهی‌ها، کیهان چگونه اسب رئیسی را برای پزشکیان زین کرده است،‌ جای سوال است!

دیگر موضوع دعوا مربوط به نرخ تورم است. استدلال شده در خرداد ۱۴۰۰، نرخ تورم سالانه ۴۳ درصد بوده است. در خرداد ۴۰۳ نرخ رسمی تورم سالانه ۳۶ درصد اعلام شده است. یعنی فقط ۷ درصد کاهش تورم سالانه در دولت رئیسی صورت گرفته است. یعنی دولت پزشکیان باید تورم ۳۶ درصدی را نیز کاهش دهد.

کاهش تورم از جنس دولت رئیسی

مورد دیگر موضوع مسکن است. وعده رئیس دولت سیزدهم ساخت سالانه یک میلیون مسکن بود. با استناد با آمارها اعلام شده که در دولت سیزدهم، طی ۳ سال مجوزهای صادرشده، تنها ۹۰۰ هزار فقره بوده است. یعنی ۲.۱ میلیون کمتر از وعده‌های رئیسی.

دیگر موضوع دعوا رشد قیمت ارز و مسکن در دولت روحانی در گزارش کیهان است. طبق آمارها در دوره دولت سیزدهم قیمت مسکن در تهران نزدیک به ۳ برابر شده است. هر متر مربع مسکن از ۳۰ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان در مرداد ۱۴۰۰ به ۸۵ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان در خرداد ۴۰۳ رسیده است.

دیگر موضوع دعوا روند خاموشی‌هاست. کیهان ادعای عبور از خاموشی و قطع برق را در دولت سیزدهم به عنوان دستاورد مطرح کرده است.

ادعا شده دولت رئیسی دولت را با ۱۵ هزار مگاوات ناترازی برق تحویل گرفته و اکنون ۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده است!

در حالی که در ۲ تابستان اخیر رکورد مصرف روزانه برق و قطعی برق برای مدت طولانی شکسته شد و مصرف از ۷۰ هزار مگاوات نیز عبور کرد.

این در حالی است که رجبی‌مشهدی مدیرعامل توانیر در ۲۲ تیر ۴۰۳ اعلام کرد اکنون ۱۰ هزار مگاوات کسری برق داریم!

اما صالحی نایب‌رئیس کمیسیون انرژی اتاق ایران اعلام کرده ۱۴ هزار مگاوات کسری برق در حال حاضر وجود دارد!!!

به نحوی که شهرک‌های صنعتی مجبور شده‌اند تا ۹۰ درصد از مصرف روزانه برق خود را کاهش دهند.

با این توصیفات ظاهرا به نظر می‌رسد اسب‌زین‌شده رئیسی بی یال و دم و اشکم از آب در آمد!

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)