من فرزاد معظمی گودرزی در تاریخ شهریور ۱۴۰۲ به جرم دادخواهی خون پسرعمه‌ام رضا معظمی گودرزی که در آبان ۹۸ در اندیشه کرج به ضرب گلوله‌ی ماموران دستگاه سرکوب کشته شد، با چندین اتهام توسط اطلاعات سپاه بازداشت شدم و پس از ۲ ماه تحمل انواع فشارها و شکنجه‌ها، در حالیکه با قید وثیقه آزاد شده بودم مجددا پس از یک ماه، این بار توسط وزارت اطلاعات تهران با عنوان اتهامی جدید، اما به همان جرم دستگیر شدم و تا امروز در زندان به سر می‌برم.

در تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۴ خبردار شدم که همزمان با احضار عمه‌ام فیروزه معظمی گودرزی به دادگاه بروجرد، به جرم دادخواهی خون پسرش، مادرم لیلا صارمی به اتهام واهی «همکاری با شبکه معاند»، توسط اطلاعات سپاه بروجرد دستگیر شده است.

یورش وحشیانه و ناگهانی ماموران به خانه‌ی پدری‌ام و ضبط تمام وسایل الکترونیکی خانواده‌ام، اقدامی غیرقانونی و به هدف ایجاد رعب و وحشت بوده که درتمام موارد بازداشت خود و اخیراً مادرم تکرار شده است.

من نه فقط از جانب خودم، بلکه از جانب همه دادخواهان آبان و دادخواهانِ خون‌های پاک هزاران جوان آزادی‌خواهی که در بیش از چهار دهه اخیر در زندان‌ها یا خیابان‌های ایران بر زمین ریخته شده،‌ «نه می بخشم و نه فراموش می‌کنم!»

سوگند به خون همرهانم

سوگند به اشک مادران

هرگز ز تیرشان نمیرد

فریاد جاودانِ مان

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)