
کمال لطفی پدر جانباخته راه آزادی رضا لطفی است وی چندین مرتبه با سخنرانی بر مزار فرزندش، خامنهای را قاتل فرزندش و سایر جانباختگان راه آزادی معرفی کرد
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، پنجشنبه ۲۷اردیبهشتماه ۱۴۰۳، پدر دادخواه کمال لطفی پس از پایان مراحل بازجوی به زندان کامیاران منتقل شد. کمال لطفی پدر جانباخته راه آزادی رضا لطفی است.
رضا لطفی از اولین جانباختگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۱ است که ۲۸شهریورماه ۱۴۰۱، توسط ماموارن امنیتی حکومت در شهرستان دهگلان به قتل رسیده بود.
آقای کمال لطفی چند روز پس از این جنایت ماموران امنیتی با انتشار کلیپی تاکید کرد که قتل فرزندش توسط نیروهای امنیتی بوده و انتساب آن به عوامل غیرحکومتی را تکذیب کرد. وی هم چنین چندین مرتبه با سخنرانی بر مزار فرزندش، خامنهای را قاتل فرزندش و سایر جانباختگان راه آزادی معرفی کرد.
با ارسال هرگونه اطلاعات در این زمینه به ما کمک کنید تا صدای زندانیان باشیم

مقامات قضایی و امنیتی حکومت در تاریخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ وی به جرم ابراز این نظرات دستگیر کرده بودند. این دستگیری بدون ارائه هرگونه برگه قضایی و در یکی از خیابانهای دهگلان صورت گرفت. کمال لطفی نهایتا در روز دوشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۲ با تودیع وثیقه از زندان کامیاران آزاد شد.
آقای کمال لطفی به دلیل شرایط غیر انسانی……https://iranhrs.org/

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.