
زندانی سیاسی هدایت عبداللهپور در تاریخ ۲۲اردیبهشتماه ۱۳۹۹ در یکی از پادگانهای اشنویه تیرباران شد
به گزارش کانون حقوق بشر ایران، شنبه ۲۲اردیبهشت ۱۴۰۳، چهار سال از تیرباران زندانی سیاسی هدایت عبداللهپور گذشت. مقامات حکومتی در یک اقدام ضدانسانی، پس از ۴سال هیچ نشانی از محل دفن این زندانی سیاسی به خانوادهاش ندادهاند. پیگیریهای خانواده هدایت عبداللهپور تاکنون بینتیجه مانده است.
زندانی سیاسی هدایت عبداللهپور در تاریخ ۲۲اردیبهشتماه ۱۳۹۹ در یکی از پادگانهای اشنویه تیرباران شد. وی در تاریخ ۱۳مرداد ۱۳۹۵، بدون ارائه حکم قضایی در اشنویه، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد. وی به مدت ۲.۵ماه در بازداشتگاه اطلاعات سپاه در ارومیه زیر شکنجه قرار داشت.
هدف ماموران اطلاعات سپاه، گرفتن اعتراف اجباری از وی بود. وی متهم به همکاری با پیشمرگههای حزب دمکرات بود که چند مدت قبل از بازداشت هدایت با پاسداران درگیر شده بودند.
با ارسال هرگونه اطلاعات در این زمینه به ما کمک کنید تا صدای زندانیان باشیم

دادگاه بدون رعایت اصول اولیه و قانونی
وی پس از پایان بازجوییهای زیرشکنجه به زندان مرکزی ارومیه منتقل شده بود. در تاریخ ۲۸دیماه ۱۳۹۵ زندانی سیاسی هدایت عبداللهپور از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام بغی و عضویت در حزب دمکرات ایران به اعدام محکوم شد. وی در دفاع از خود نوشته بود اتهام را قبول ندارم و در اشنویه به شدت شکنجه شدم و نزد بازپرس همه چیز را گفتم.
صدور حکم اعدام و نقض روند قانونی و حقوقی
حکم اعدام زندانی سیاسی هدایت عبداللهپور در شعبه عالی کشور نقض و پرونده جهت رسیدگی به شعبه هم عرض ارجاع گردید. اما شعبه دوم دادگاه انقلاب ارومیه نیز حکم اعدام را تایید کرد. در نهایت حکم اعدام توسط دیوان عالی تایید شد.
اعدام مخفیانه هدایت عبداللهنژاد موجی از انزجار علیه این اقدام برانگیخت. ۱۴تن از کارشناسان …..https://iranhrs.org/

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.