اژه‌ای رئیس قوه قضاییه طی نامه‌ای به مهدی فلاح میری، از وی خواسته تا به دلیل جمعیت بالای زندانیان در زندان لاکان رشت و سایر زندان‌های استان گیلان، سریعا زندانیان محکوم به اعدام را تعیین تکلیف کند

به گزارش کانون حقوق بشر ایران، نزدیک به ۳۴۰ زندانی تنها در ۲زندان لاکان رشت و زنجان در صف اعدام قرار دارند. سالن اعدامی‌ها یا صف مرگ اصطلاحی است که کابوس زندانیان محکوم به اعدام می‌باشد. این افراد گاها سال‌ها در انتظار مرگ زندگی می‌کنند. این زندگی یک نوع شکنجه روانی است که توسط مقامات قوه قضاییه در قبال زندانیان اعمال می‌شود. این آمار تنها مختص به دو زندان از زندان های ایران است.

آنها با نگه داشتن این حکم بالای سر زندانی تلاش می‌کنند که آنها را به خدمت خود برای قتل سایر زندانیان و یا فروش مواد مخدر درآورند. در نهایت هم زمانی که این موضوع لو برود زندانیان به سرعت اعدام شده تا موضوع خاتمه پیدا کند.

با ارسال هرگونه اطلاعات در این زمینه به ما کمک کنید تا صدای او و صدای همه زندانیان باشیم

بنا به گزارشات رسیده در زندان رشت حداقل ۲۵۰ زندانی محکوم به اعدام در انتظار اجرای حکم به ‌سر می‌برند. مهدی فلاح میری، دادستان استان گیلان، به همراه محمدی مدیر کل زندان‌های گیلان ماه‌ها است که تلاش می‌کنند تا اجرای حکم اعدام این زندانیان را سرعت ببخشند……ادامه مطلب: https://iranhrs.org/

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)