جلسه تولیدکنندگان “حوزه حجاب” در کاخ سعدآباد تهران با صورت‌های پوشیده شده واکنش های جالبی در مدیای اجتماعی برانگیخته است.

از جمله زُهیر موسوی، روزنامه‌نگار، با اشاره به اینکه صورت‌های افراد حاضر در این عکسها پوشانده و محو شده، در شبکه ایکس نوشت: “مگه جلسه کارتل مواد مخدر بوده که صورت‌ها رو پوشوندید؟”

رژیم ملاها با همه دستگاه سرکوب و جنایت خود از زنان و دختران که تنها سلاحشان موهای رهایی آن‌ها در باد است می‌ترسد و مجبور شده با چهره پوشیده جلسه‌ برگزار کند! جلسه‌ای که خود عمق شکست استراتژیک فرهنگی رژیم ملاها را نشان میدهد! رژیمی که چهار دهه با سیاست اسلامیزه کردن جامعه ایران پیش رفت و با خدمت گرفتن ۳۰۰ گروه سیاسی و اجتماعی در مورد حوزه حجاب و عفاف تلاش کرد حجاب اجباری بر سر زنان ایران تحمیل کند اما اکنون این زنان ایران هستند که با مقاومت چهاردهه‌ای خود عملا حجاب اختیاری را بر رژیم ملاها تحمیل می‌کنند که مجبور است از ترس همین زنان که نسل عصیانگر ایران هستند خود را پنهان کنند!

این خبرها خود اوج قدرت زنان در ایران را نشان میدهد، زنانی که می‌شود گفت رهبران واقعی خیزش انقلابی علیه رژیم ملاها برای استقرار یک نظام دموکراتیک هستند! زنانی که چهار دهه در رژیم ملاها نه تنها انکار شدند و با برداشت بنیادگرایانه از شریعت اسلام از آن‌ها انسانیت زدایی شد اما اکنون همانند قفنوس تا خاکستر خود برخواسته و علیه رژیم ملاها به میدان آمدند.

هرچه میگذرد بیشتر به این شعر فریدون مشیری می‌شود ایمان آورد که گفت: «کاوه آینده ایران یک زن است…..»

🔹یهودا پاکروان فعال اکو-سوسیالیست و حقوق ال‌جی‌بی‌تی+

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)