منشور مطالبات حداقلی تشکل‌های مستقل، منشور خواسته‌های ما نیز هست!

شامگاه ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ منشوری از مطالبات حداقلی ۲۰ نهاد مستقل صنفی و مدنی ایران منتشر شد که شامل ۱۲ بند مطالبات و همچنین متنی درباره تحلیل از اوضاع و شرایط جامعه بود.

ما نهادها و تشکل‌های سیاسی و مبارزاتی که در جریان انقلاب زن زندگی آزادی، به این انقلاب پیوستیم، تنها راه احقاق حقوق از دست رفته مردم ایران را پیروزی انقلاب «زن زندگی آزادی» می‌دانیم و تحقق بند به بند منشور مذکور را تنها راه رسیدن به زندگی آزاد، شاد، مرفه و برابر و حکومتی سکولار که در آن شرکت مستقیم مردم در اداره کشور معنا داشته باشد، می‌دانیم.

ما نهادها و تشکل‌ها همچنین خواهان پیوستن تمام جامعه به مطالبات مطرح شده در این منشور هستیم و اعلام می‌کنیم هرگونه اقدام و عمل سیاسی در کشور با توجه ویژه به این منشور مشروعیت و مقبولیت سیاسی دارد.
از نمایندگان سیاسی و صنفی خود در تمام سطوح سیاسی درخواست داریم که این مطالبات حداقلی را ارج نهاده و آنرا سرلوحه اقدمات آتی انقلاب‌مان قرار دهند.

از همه مردم و نمایندگان صنفی و مدنی مردم در جنبش‌های مبارزاتی دیگر دعوت میکنیم با هشتگ #منشور_مطالبات_حداقلی به حمایت سراسری از این منشور بپردازند و راه انقلاب را با یک اتحاد واقعی و همگانی حول مطالبات انسانی جامعه هموار سازند.

🔗مطالعه منشور مطالبات حداقلی تشکل‌های صنفی و مدنی ایران

زنده باد انقلاب و خیابان
زنده باد زن زندگی آزادی

📝 لیست اول حمایت از منشور مطالبات حداقلی:
🔹تشکل اتحاد پزشکان
🔹اتحاد جوانان محلات ایران (اجما)
🔹کمیته سراسری دانشجویان کردستان
🔹تشکل دانش آموزان انقلابی تهران
🔹جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس
🔹نهاد اتحاد دانشگاه صنعتی اصفهان
🔹نهاد دانشجویان آزادی‌خواه دانشگاه خوارزمی
🔹جمعی از فعالین و دانشجویان دانشگاه فنی دخترانه سنندج
🔹جمعی از فعالین و دانشجویان دانشگاه یزدان‌پناه کردستان
🔹جمعی از فعالین و دانشجویان دانشگاه کردستان
🔹جمعی از فعالین دانشگاه جندی شاپور
🔹گروه دختران آفتاب ارومیه
🔹گروه زنان و جوانان انقلابی تهرانسر
🔹دانشجویان دانشگاه نوشیروانی بابل
🔹جمعی از فعالین و دانشجویان دانشگاه بهشتی
🔹نهاد اتحاد دانشجویان استان تهران
🔹نهاد جنبش دانشجویی دانشگاه شهرقدس
🔹نهاد آزادی‌خواهان دانشگاه تهران شمال

(لطفا نهادها و تشکل‌هایی که تصمیم به پیوستن به این حرکت دارند، با ما در ارتباط باشند و اطلاع‌رسانی کنند.)

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)