بیست و سومین روز قیام سراسری در ایران با تداوم اعتراض در دانشگاهها و اعتصاب و اعتراض در شهرها و مناطق مختلف

امروز یکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱، در بیست و سومین روز قیام سراسری در ایران، اعتراضات در دانشگاهها و مدارس و برخی نقاط و شهرهای دیگر ادامه یافت. همچنین اعتصابات سراسری نیز در بسیاری نقاط کشور تداوم پیدا کرد.

اینترنت همچنان قطع است و اطلاع رسانی از گستردگی حقیقی قیام و اعتراض در شهرها سخت است. با اینحال خبرهای رسیده حاکی از استمرار قیام و اعتراضات است.

شایان ذکر است روز گذشته شنبه ۱۶ مهر، در بیست و دومین روز قیام سراسری مردم ایران، ماموران با جوانان درگیر شده و اقدام به شلیک گلوله های جنگی و ساچمه ای و گاز اشک آور کردند. در بسیاری نقاط جوانان، اقدام به آتش زدن خودرو،‌ موتور، کانکس نیروی انتظامی و تجهیزات آنها کردند. همچنین بسیاری عوامل نیروی انتظامی و بسیج و لباس شخصی توسط جوانان گوشمالی داده شدند. جوانان با بستن راهها، مسیر نیرورسانی را برای عوامل حکومتی بستند.

بر اساس گزارش سازمانهای حقوق بشری کردستان در اعتراضات روز گذشته دستکم ۴ شهروند کشته و ۱۳۰ نفر مجروح شدند. از شمار کشته شده و مجروحان دیگر مناطق هنوز اطلاع دقیقی در دست نیست.

برخی اعتراضات و خبرهای اعتراضی در بیست و سومین روز قیام سراسری در ایران…. ادامه مطلب:

صفحه اصلی – کانون حقوق بشر ایران (iranhrs.org)

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)