تغییراتِ آب و هوا و راههایِ برونرفت از بحران
دربارهیِ راهبردِ کاهشِ منظمِ تولیداتِ سوختهایِ فسیلی
برنامهای از گروه
گفتمانِ فرهنگی- سیاسیِ ایرانیانِ برلین
تغییراتِ آب و هوا و راههایِ برونرفت از بحران
دربارهیِ راهبردِ کاهشِ منظمِ تولیداتِ سوختهایِ فسیلی
سخنران: پروفسور محسن مسرت
سخنرانی و گفتگوهایِ متقابل در این برنامه به زبانِ فارسی خواهند بود.
زمان: جمعه ۲۸ ژانویه ۲۰۲۲، ساعت ۱۸:۰۰ تا ۲۰:۳۰ (به وقتِ برلین)
(آغازِ برنامه به وقتِ تهران ۲۰:۳۰، به وقتِ نیویورک ۱۲:۰۰ و به وقتِ لوسآنجلس ۰۹:۰۰ صبح)
اتاق کنفرانس مجازی ۱۵ دقیقه پیش از آغازِ برنامه برای شرکتکنندگان باز خواهد شد.
شرکت در این برنامه تنها بهصورتِ مجازی امکانپذیر است. علاقمندان میتوانند درخواستِ خود را برایِ شرکت در برنامه از طریقِ ایمیل به آدرسِ زیر ارسال کنند:
تا حداکثر یک روز پیش از آغاز مراسم دعوتنامهای همراه با لینک و گذرواژهیِ مربوط به شرکتِ زنده و مجازی در برنامه از طریقِ ایمیل برایِ متقاضیان ارسال خواهد شد.
دربارهیِ سخنران
پروفسور محسن مسرت استادِ بازنشستهیِ دانشگاهِ اوزنابروک آلمان ساکنِ شهرِ برلین است. حوزههایِ تدریس و پژوهشِ او اقتصاد و علومِ سیاسی است. پروفسور مسرت تاکنون ۲۰ کتاب و بیش از ۵۰۰ مقاله دربارهیِ سرمایهداریِ جهانی، اقتصادِ سیاسیِ انرژی، محیط زیست، ساختارِ بازارِ جهانی، خاورمیانه و ایران به زبانهایِ رایجِ جهانی از جمله فارسی و بهویژه آلمانی تدوین کرده است. کتابِ او دربارهیِ سرمایهداریِ مالی در ۲۰۱۷ به آلمانی و دربارهیِ نفت و هژمونیسمِ آمریکا در ۲۰۱۸ به فارسی به چاپ رسید. پروفسور مسرت در مطالعات خود به نظردهی دربارهیِ بسیاری از مسائلِ بهروزِ جهان و ایران پرداخته و توجهِ خود را به ریشهیابی پدیدهها و رهیافت چالشها مبذول داشته است.
دربارهیِ موضوعِ سخنرانی:
بر اساسِ قراردادِ پاریس محدود کردنِ افزایشِ گرمایِ سطحِ زمین تا ۱.۵ درجهیِ سانتیگراد برایِ پیشگیری از یک فاجعهیِ اقلیمی ضرورت دارد. طبقِ محاسباتِ کارشناسانِ آب و هوا مصرفِ انرژیهایِ فسیلی تا ۲۰۵۰ میبایستی بهمقدارِ ۸۰ درصد نسبت به مصرفِ سالِ ۱۹۹۵ در جهان کاهش یابد. اما ابزارهایِ درنظر گرفته شده از قبیلِ «مالیات بر گازِ دی اکسیدِ کربن» تولید شده و یا «تجارت با آلایندهها» به هیچعنوان برایِ جلوگیری از فاجعه کاربرد نخواهند داشت. در این گفتار آقایِ پروفسور مسرت راهبردِ کاهشِ منظمِ تولیداتِ جهانیِ سوختهایِ فسیلی و لزومِ تدوینِ یک قراردادِ بینالمللی با تولیدکنندههایِ فسیلی شاملِ کشورها و شرکتهایِ تولیدکننده را به بحث میگذارد.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.