شمار فزاینده ای از مردان به داشتن رابطه جنسی با زنان نه به دلیل میل شخصی، بلکه برای اثبات عدم همجنسگرایی شان اقرار کرده اند. 

جسی فورد، دانشجوی مقطع دکترای رشته جامعه شناسی در دانشگاه نیویورک، در مصاحبه ای با ۳۹ مرد مشغول به تحصیل در کالج در رشته های مختلف، گفت که آنها رابطه جنسی ناخواسته و غیرمنصفانه با زنان داشته اند.

این مطالعه که توسط “آکسفورد آکادمی” منتشر شد، از عدم شمول مردانی که در جریان جنبش #MeToo، برای ابراز روایاتشان از آزار جنسی پا پیش گذاشته بودند، الهام گرفته شده است.

فورد توضیح داد که رابطه جنسی “ناخواسته” به دلیل عدم تحمیلی بودنش، بسیار متفاوت از تجاوز جنسی است. علی رغم تجاوز، رابطه جنسی ناخواسته به اراده فرد بستگی داشته و در هر لحظه میتواند متوقف شود. او توضیح داد: ” تجاوز جنسی چیزی نیست جز رابطه جنسی ناخواسته، اما همه روابط جنسی ناخواسته، تجاوز جنسی نیست.”

فورد می گوید: “مردانی که در این مصاحبه شرکت کردند، تمایلی به توصیف رابطه جنسی شان به عنوان تجاوز نداشتند و با استفاده از کلماتی مثل ” ناخواسته “و” غیرمنصفانه “راحت تر بودند.”

دانشجویانی که به مصاحبه این مردان پرداختند به سرعت متوجه دلیلی که این مردان تن به رابطه جنسی ناخواسته با زنان داده اند شدند. الگو یکسان بود، بسیاری از آنها به دلیل فشارهای اجتماعی تن به این کار داده بودند.

یکی از شرکت کنندگان گفت: “فشار اجتماعی زیادی پیرامون اینکه مردان علاقه زیادی به رابطه جنسی دارند، وجود دارد. باور بر این است که زنان می توانند به برقراری رابطه جنسی با مردان بله یا خیر بگویند. بنابراین به نظر من،اگر مردی از برقراری رابطه جنسی سر باز بزند، به نظر مردانه نمی آید. “

یکی دیگر از این مردان توضیح داد: “هنگامی که یک دختر به سمت شما می آید، شما به خودتان میگویید،” خوب، من این پیشنهاد را قبول میکنم “، زیرا تقریبا چنین چیزی هرگز اتفاق نمی افتد. این عمده ترین  دلیل من برای برقراری رابطه جنسی ناخواسته با زنان بود. “

و مرد سوم گفت: “بعد از آن حتی گفتم:” متشکرم “، گرچه واقعا نمی خواستم رابطه جنسی داشته باشم. من هنوز نقش کسی را بازی میکردم که خواستار رابطه جنسی بوده است … نمی خواستم موجب ایجاد تصویری عجیب و غریب از خودم شوم. “

فورد می نویسد: “بسیاری از مردان برقراری رابطه جنسی ناخواسته را به دلیل ایجاد تصویرجامعه پسند و استفاده از یک فرصت برای برقراری رابطه جنسی میدانند. آنها نگران بودند که با “نه”  گفتن به رابطه جنسی ممکن است موجب ایجاد تصویری عجیب و غریب، نابالغ، توهین آمیز یا غیر مردانه از آنها شوند. ترس ازمورد مضحکه قرار گرفتن در آنها به شدت دیده میشد. آنها نمی خواستند کسی از آنها به عنوان مردی که رابطه جنسی با یک زن جذاب را رد می کند، صحبت کند. برایشان مهم بود که مبادا دیگران آنها را “باکره”، “کودن” و یا “همجنسگرا” فرض کنند. ”

فورد در نهایت نتیجه کرد که به احتمال زیاد علت اصلی برقراری رابطه جنسی در این مبحث ، در نظر گرفته نشده است.

او گفت: “من فکر می کنم مهم است که بدانیم رابطه جنسی چگونه و چرا اتفاق می افتد. و نداشتن پاسخ صریح برای این پرسش باعث میشود که من این مساله را یک معما در بحث کلی درمورد رابطه جنسی در فرهنگ مان در نظر بگیرم. “

ما همه جا هستیم، آزاد و برابر:

‏‎فیس بوک ما:

وب سایت ما:‏
‏‎صفحه خبر وب سایت :
اینستاگرام ما:
‏dharma_martia
توییتر ما:
‏@DharmaMartia ‏‎
کانال تلگرام ما:
‏‎همکاران ما:
‏‎‏رسانه همیاری: ‏‎‏
‏‎‏ فضای اختصاصی دارما و مارتیا در تریبون زمانه:
سایت پلنت ترنسجندر:

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com