در روز شنبه ۲۱ ژانویه و جمعه ۲۶ ژوئن ۲۰۱۸  مهرناز صالحی، نویسنده و خواننده گروه شاندیز، از کتاب تازه خود رونمایی می کند. این معرفی کتاب همراه با اجرای موسیقی به ترتیب در اوترخت هلند و بوخوم آلمان برگزار می شود.

 

 

 

۲ X BOEKPRESENTATIE & CONCERT

Zondag 21 januari en vrijdag 26 januari 2018 houdt de zangeres van Shandiz, Mehrnaz Salehi, boekpresentaties met muziek in respectievelijk Utrecht en Bochum, Duits​land.

De boekpresentatie op 21 januari is in buurtcentrum Podium Oost (adres: zie poster). Start om 15.00 uur. Centraal staan haar laatste boek in het Perzisch, Makani Digar 3, en haar laatste in het Nederlandse vertaalde boek, Ergens Anders 2. Er zullen onder meer fragmenten voorgelezen worden. Verder zal Jahan Valianpour enkele van zijn Nederlandstalige gedichten voorlezen en wordt er muziek gemaakt door Frank de Koning en Shandiz. Kortom: een gevarieerde middag waarop u van harte welkom bent!
De boekpresentatie op 26 januari is bij Aida Orient Books (adres: zie poster). De muziek wordt verzorgd door Pardis dat bestaat uit Mehrnaz Salehi en Bam Commijs. Zie voor meer informatie de poster hierboven. Ook hier bent u van harte welkom!

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)