طی روزهای گذشته، دستکم هفت شهروند در شهرهای سنندج و اشنویه، از سوی ماموران امنیتی بازداشت گشتهاند.
به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، روز یکشنبه ۲۹ مردادماه، ماموران لباس شخصی وابسته به اداره اطلاعات سنندج پنج شهروند را بازداشت و به بازداشتگاه این اداره منتقل کردند.
بازداشت شدگان خدارحم علیپور، حاتم علیپور، شعیب محمودی، سیروان رستمی و وکیل رستمی همگی اهل روستای میراو از توابع منطقه ژاورود سنندج هستند.
یک منبع مطلع در این خصوص به کردپا گفت: «نیروهای لباس شخصی هنگام بازداشت این شهروندان از چشمبند استفاده کردهاند.»
از سویی دیگر روز پنج شنبە ٢۶ مردادماه، نیروهای امنیتی در شهر اشنویه دو جوان اهل این شهر را بازداشت کردەاند.
خبرنگار ههنگاو در شهر اشنویه هویت این دو شهروند بازداشت شدە را «کامران موسی زادە» و «فخرالدین اسریسی» اعلام کردە است.
بە گفتە یک منبع مطلع، این دو شهروند بە اتهام «همکاری با یکی از احزاب کورد اپوزسیون ایران» دستگیر و بە زندان مرکزی ارومیە منتقل شدەاند.
نظرات
این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر میکنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و میخواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.