پیشاپیش فرارسیدن روز جهانی حقوق بشر، این روز بزرگ را به عنوان نهادهای حقوق بشری و آزادیخواه، گرامی می‌داریم.
نزدیک به سه ماه است که خیزش انقلابی مردم در سراسر ایران جریان دارد. رژیم اسلامی همچنان به سرکوب همیشگی، کشتار تظاهر کنندگان با گلوله‌های جنگی، زندان و شکنجه ادامه می‌دهد. اما با این حال، مردم جان به لب رسیده و تشنه آزادی، به ویژه زنان، دانشجویان و جوانان بدون آینده، بی باک تر از همیشه به خیابان‌ها می‌آیند و به بهای جان خود، مصمم به سرنگونی حکومت اسلامی و برقراری دموکراسی با جدایی دولت از دین می‌باشند. با بیش از ۱۸۰۰۰ نفر زندانی و ۵۰۰ نفر کشته، مبارزه از کردستان تا سیستان و از مهاباد تا چابهار همچنان ادامه دارد.

در روزهای گذشته، شورای حقوق بشر سازمان ملل در نشست ویژه ایران، در ژنو، برای نخستین بار، صدای مردم ایران و ایرانیان خارج از کشور را شنیدند و به منظور همراهی با ایرانیان و جلوگیری از اعدام‌ها، با رای اکثریت کشورهای عضو، تشکیل یک کمیته حقیقت یاب را تصویب کرد.
با سپاس از کشورهایی که به تشکیل کمیته حقیقت یاب رای مثبت داده‌اند و ضمن این که ما این عمل را یک گام بسیار موثر می‌دانیم و از آن استقبال می‌کنیم و حاضر به هرگونه همکاری هستیم، باید بگوییم که امروز و در حال حاضر مردم ما این حکومت کودک کش اسلامی را نمی‌خواهند و در خیابان‌ها و در زندان‌ها کشته می‌شوند و خطر اعدام جان زندانیان را تهدید می‌کند. امروز باید کاری کرد و راه چاره یافت، فردا خیلی دیر است.
برای ما روشن است که کمیته حقیقت یاب واقعی در فردای انقلاب نوین و آزادی زندانیان سیاسی، به دست مدافعان حقوق بشری، وکلا و حقوق دانان، زنان، جوانان و تمامی مردمان مبارز تشکیل خواهد شد تا به پرونده‌های جنایتکاران رسیدگی کنند.
ما کشورهایی را که کورکورانه و برای منافع اقتصادی از حکومت ضد بشری ایران پشتیبانی می‌کنند و در مجامع بین المللی به سود آن رای می‌دهند، شدیدا محکوم می‌کنیم.

ما از جامعه جهانی درخواست می‌کنیم برای پایان دادن به ۴۴ سال ظلم و بی عدالتی و حمایت از مردم آزادیخواه ایران، وسایل و فناوری سانسور و کنترل رسانه‌های همگانی و اینترنت و سلاح‌های نظامی و شیمیایی برای کشتار مردم بی گناه را به حکومت دیکتاتور ایران نفروشند.
ما بار دیگر اعلام می‌کنیم که مانند همیشه خواهان آزادی بی قید و شرط همه زندانیان سیاسی – عقیدتی و پایان دادن به اجرای احکام اعدام در ایران هستیم.

زن زندگی آزادی
شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران
دسامبر ۲۰۲۲

امضاء:

۱ – انجمن زنان مونترال

۲ – انجمن جمهوری خواهان آلمان و هلند

۳ – انجمن حقوق بشر و دموکراسی برای ایران – هامبورگ

۴ – انجمن فرهنگی ایران و سوئیس – ژنو

۵ – بنیاد اسماعیل خویی

۶ – نهاد «همه حقوق بشر، برای همه، در ایران»

۷ – مادران پارک لاله – دورتموند

۸ – حامیان مادران پارک لاله – هامبورگ

۹- حامیان مادران پارک لاله – فرزنو

۱۰- شبکه همبستگی ملی فرزنو – کالیفرنیا

۱۱- فدراسیون اروپرس

۱۲- کانون مدافعان حقوق بشر کردستان

۱۳- مادران صلح مونترال

۱۴- زنان برای آزادی و برابری پایدار

۱۵- کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی – پاریس

۱۶- کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – هجا

۱۷- کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – هجا

۱۸- کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – شیکاگو

۱۹- همبستگی جمهوری خواهان ایران (هجا) – مونترال

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)