من فریاد سرخ رهایی‏ام
بخوان مادر نامم را برآسمان خاوران
من پرچم خونین آزادی‏ام
بخوان همسرم نامم را برآسمان خاوران
من سپیده سرخ رهایی‏ام
من زندانی‏ام، در زیر خاک جاوید خاوران
بخوان ای خلق قهرمان، نامم را برآسمان خاوران

دوباره گردهم می ‏آئیم، دوباره با صدای بلند فریاد می ‏زنیم، نه گذر زمان و نه گذر عمر، و تا روزی که مانیم، نگذاریم غبار زندگی بر حافظه‏ی تاریخی‏مان سایه افکند، نگذاریم که یاد و خاطره‏ی یاران‏مان که به دست تپه‏کاران حاکم در خون خود درغلطیدند، از یادها برود.

ما امسال نیز، ساعت پنج‏ و‏نیم بعد از ظهر روز شنبه ١۶ سپتامبر ٢٠١٧ در سالن اجتماعات هوسبی ترف در استکهلم گردهم می ‏آئیم و با صدای بلند فریاد می‏زنیم که کشتار زندانیانیان سیاسی در دهه‏‏‌ی شصت را نه فراموش می‏ کنیم و نه می‏ بخشیم. فریاد می ‏زنیم که کشتار هزاران تن از زیباترین فرزندان آفتاب و باد، زخم عمیق اجتماعی است بر پیکر تاریخ خونین ایران که هرگز از یاد نخواهد رفت.

کشتار مخالفان در دهه‏‌ی شصت، تنها کشتار چند هزار زندانی سیاسی نبود. این کشتار بر همه‏‌ی عرصه‏‌های زندگی مردم و جامعه تاثیر گذاشت.
کانون زندانیان سیاسی ایران در تبعید، در ادامه‏‌ی بررسی جوانب و وسعت تاثیر کشتار زندانیان سیاسی بر عرصه‏‌های مختلف اجتماعی و زندگی مردم، گردهمائی بیست‏ ونهمین سالگرد کشتار در استکهلم را به وقایع دهه‏‌ی شصت و وضعیت خانواده‏‌های جان‏‌سپردگان پس از اعدام عزیزانشان، اختصاص داده است.

ناصر مهاجر، مجید نفیسی، ژاله احمدی و بهرام رحمانی مهمانان برنامه خواهند بود که در رابطه با «اتفاقات دهه‏‌ی شصت، چرا و چگونه بوجود آمد»، «نامه‏‌های زندان»، مقایسه زندان‏‌های شاه و جمهوری اسلامی  و «بررسی تحقیقی وضعیت خانواده‌های جان‌‏سپردگان» سخنرانی خواهند کرد.
نمایشنامه‏‌ی «کابوس» به کارگردانی خسرو شهریاری و بازی گیسو شاکری و گروه بازیگران همراه او، و هم‏چنین ترانه‏ خوانی گیسو شاکری و اجرای قطعاتی با سوپرانو توسط فریبرز فخاری، بخش دیگری از برنامه‏‌ی گردهمایی امسال استکهلم خواهد بود.

برنامه همزمان از سایت کانون زندانیان سیاسی ایران (در تبعید) و هم‏چنین از صفحات فیسبوک کانون در آدرس‏‌های زیر به صورت تصویری پخش می‏‌شود:

https://www.facebook.com/kanoon.zendanian.9

https://www.facebook.com/AIPPinexile/
https://www.facebook.com/کانون-زندانیان-سیاسی-ایران-در-تبعید-۵۲۹۴۱۸۰۱۳۸۷۰۳۱۵ /

کانون زندانیان سیاسی ایران(در تبعید)
سه‏ شنبه ٢٠ تیر ١٣٩۶ برابر با  ١١ ژوئیه ٢٠١٧

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com