خامنه‌ای روز دوشنبه ۱۷اردیبهشت در دیدار با کارگزاران حج بار دیگر علم « برائت» بلند کرد.

خامنه‌ای در این دیدار گفت: بنده عرض کنم امسال حج ما «حج برائت » است. وی مدعی شد:  «البته از اوایل انقلاب برائت وجود داشته؛ از اوّل انقلاب در حج، برائت وجود داشته است، جاری شده است، باید هم بماند و باشد؛ لکن بالخصوص حج امسال، حج  برائت است!».

یاد آوری بلوای حج توسط خمینی

اشاره خامنه‌ای به این که از اول انقلاب برائت وجود داشته اشاره به بلوایی است که در سال ۶۵ پاسداران اعزامی از ایران در عربستان به راه انداختند: « سال ۶۵ قبل از مراسم حج، پلیس عربستان در روز ۱۰مرداد (۲۸اوت ۱۹۸۶) یک محموله بزرگ مواد انفجاری را در چمدان زائران ایرانی کشف کرد. در همین رابطه ۱۰۰تن از عناصر مخفی رژیم ایران که به‌عنوان زائر فرستاده شده بودند، در عربستان دستگیر شدند.

رسانه‌های حکومتی در ۸مرداد ۶۶ نوشتند: «به دعوت نماینده امام، راهپیمایی بزرگ برائت از مشرکین فردا در مکه مکرمه برگزار می‌شود».

 در این راهپیمایی یک اکیپ ۱۷۰نفره از اعضای شبکه‌ تروریسم بین‌المللی آخوندها هم شرکت داشت. در حین راهپیمایی، افرادی از همین اکیپ ۱۷۰نفره قصد تسخیر حرم و به‌دست گرفتن بلندگوهای آن‌جا را می‌کنند. پلیس عربستان هم که طرح را کشف کرده بود، به مقابله با آن‌ها می‌پردازد و شلیک می‌کند. حاصل این درگیری، مرگ ۴۰۲تن و مجروح شدن ۶۵۰تن از حجاج بود که ۲۷۵ایرانی بینشان بودند.

بعدها عناصر حکومتی در جنگ و دعواهای باندی جزییات بیشتری از این توطئه را افشا کردند.

حالا خامنه‌ای ۳۸سال بعد از آن فاجعه می‌خواهد با سوء استفاده از شرایط حاکم بر غزه و جنگ منطقه‌ای جبهه دیگری را باز کند. خامنه‌ای در سال گذشته با دلجویی از عربستان روابطش با این کشور را از سرگرفته است. از یکطرف نمی‌خواهد این روابط با طرح موضوع برائت به تیرگی بگراید. اما از طرف دیگر می‌داند که در چشم انداز پایان بحران غزه، برون رفتی برای بحران فلسطین خواهد بود و شکل گیری روابط عربستان و اسراییل بخشی از توافق احتمالی خواهد بود.

در همین زمینه

حالا فهمیدیم خامنه‌ای  به کدام قله رسیده است؟!

خامنه‌ای از طرح برائت چه هدفی دارد؟

لذا خامنه‌ای تلاش دارد با فعال کردن موضوع برائت و کشاندن عربستان به‌ دام خود مانع هرگونه صلحی شود که آمریکا به‌شدت دنبال آن است.

از همین روست که می‌بینیم خامنه‌ای تلاش دارد در پیام حج خود علاوه بر اسراییل، آمریکا را سیبل حملات خود قرار بدهد تا بذر چنین توطئه‌ای را بکارد:

«اگر کمک آمریکا نبود، آیا رژیم صهیونیستی قدرت داشت و جرئت داشت که این‌جور وحشیانه با مردم مسلمان، با زن و مرد و کودک، در آن محیطِ محدود این‌جور رفتار بکند؟ نمی‌شود با این دشمن با روی خوش برخورد کرد؛ نمی‌شود با آن‌ها با ملایمت رفتار کرد؛ چه آن که مباشر قتل است، چه آن که معاون قتل و پشتیبان قتل است، چه آن که خانه را ویران می‌کند، چه آن که از ویران‌کننده‌ی خانه پشتیبانی می‌کند.»

نیاز خامنه‌ای به بحران سازی

و سپس با اشاره به موشک پرانی سپاه پاسداران به‌سمت اسراییل که موضوع مضحکه دنیا شد، تلاش کرد موضع خود را قدرتمند جلوه بدهد:

« بایستی حجّاج مؤمن ــ چه ایرانی و چه غیرایرانی؛ از هر جا که هستند ــ بتوانند این منطق قرآنی را به همه‌ی دنیای اسلام منتقل کنند. امروز فلسطین به این احتیاج دارد؛ به پشتیبانی دنیای اسلام احتیاج دارد. بله، جمهوری اسلامی…

ادامه مقاله

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)