mohammad-abdollahi-hrkurd-1

وضعیت محمد عبدالهی زندانی سیاسی محکوم به اعدام در پانزدهمین روز اعتصاب غذا در زندان مرکزی ارومیه وخیم گزارش می‌شود. با اینحال همچنان مسئولان به خواسته‌های او توجهی نکردەاند.
به گزارش کانون مدافعان حقوق بشر کردستان، محمد عبدالهی زندانی سیاسی محکوم به اعدام در زندان مرکزی ارومیه که چندی پیش نسبت به اجرای حکمش نیز هشدار داده شد و در اعتراض به حکم «ناعادلانه» و نحوه رسیدگی به پرونده از روز نهم خردادماه دست به اعتصاب غذای نامحدود زده، از هفته گذشته در سلول انفرادی نگهداری می‌شود و دو روز پیش با وخامت حال به بهداری زندان منتقل شد.
برادر این زندانی سیاسی محکوم به اعدام در این باره به “کانون مدافعان حقوق بشر کردستان” گفت که بنابه گفته هم بندیهای این زندانی و تا جایی که ازش اطلاع داریم، وی در وضعیت وخیم جسمی قرار دارد و مدت شش روز است که در سلول انفرادی نگهداری می‌شود و دو پیش هم با وخامت حال به بهداری زندان منتقل شد.
گفتنی است که چند روز پیش مسئولین زندان این زندانی سیاسی را احضار کرده از او خواسته اند که به اعتصاب غذای خویش پایان دهد ولی محمد عبدالهی این درخواست را رد کرده است.
لازم به ذکر است که پیش تر رئیس زندان ارومیه با احضار محمد عبدالهی، به او اعلام داشته بود که اجرای حکم وی نزدیک است و بهتر است با تقاضای عفو برای نجات خود تلاش کند.
محمد عبدالهی در ۴ فروردین ماه سال ۸۹ در منطقه مسکونی «باغ شایگان» بازداشت شد. وی در هنگام بازداشت مورد تیراندازی مستقیم نیروهای حفاظت اطلاعات سپاه پاسداران قرارگرفته و در پی اصابت گلوله به یکی از بیمارستان‌های نظامی سپاه در ارومیه منتقل و بعد از چند ساعت بستری شدن به بازداشتگاه حفاظت اطلاعات سپاه در شهر ارومیه منتقل شد.
این زندانی سیاسی کُرد در مدت بازجویی در بازداشتگاه امنیتی ارومیه، علیرغم وضعیت نامساعد جسمانی ناشی از اصابت گلوله، بار‌ها از سوی بازجویان سپاه برای گرفتن اعترافات اجباری مورد ضرب شتم شدید با کابل و باتوم قرارگرفته، به‌طوری که دست و پای وی دچار شکستگی شدند.
بعد از ۹۱ روز نیروهای سپاه از بازداشتگاه حفاظت اطلاعات سپاه به زندان مهاباد منتقل و بعد از ۱۱ بار محاکمه و تفهیم اتهام عضویت در یکی از احزاب کُرد، در دادگاه شعبه یک دادگاه انقلاب مهاباد به ریاست قاضی جوادی‌کیا، به اعدام محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر و پس‌ازآن از سوی دیوان عالی کشور تأیید گردید.
لازم به ذکر است که این زندانی سیاسی کُرد در مراحل بازپرسی از حق داشتن وکیل محروم بوده است.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com