کتابچه ی «از سیستم جهانی بسوی تمدن دمکراتیک» نوشته ی «بِری کِی . گیلز»

سه شنبه, 30ام آبان, 1402

منبع این مطلب سایت حزب حیات آزاد کردستان ( پژاک )

نویسنده مطلب: بِری کِی . گیلز
 

مطالب منتشر شده در این صفحه نمایانگر سیاست رسمی رادیو زمانه نیستند و توسط کاربران تهیه شده اند. شما نیز می‌توانید به راحتی در تریبون زمانه عضو شوید و مطالب خود را منتشر کنید.

دریافت فایل PDF

کتابچه ۶

مرکز انتشارات پژاک اقدام به انتشار قریب ۲۰ کتابچه از نویسندگان و آکادمیسین‌های جهان کرده که در چارچوب «ابتکارعمل  بین‌الملل آزادی برای اوجالان»  دست به قلم برده و از کمپین بین‌المللی «آزادی برای اوجالان» حمایت کرده‌اند.

کتابچه «از سیستم جهانی بسوی تمدن دمکراتیک» نوشته «بِری کِی . گیلز» که توسط مرکز انتشارات پژاک ترجمه و تدوین شده، در دسترس خوانندگان گرامی قرارگرفت.

بری گیلز، استاد مطالعات توسعه در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه هلسینگی فنلاند است. وی در سال ۱۹۸۹ به همراه دیوید ویلکینسون، گروه نظریه سیستم‌های تاریخی جهان را در انجمن مطالعات بین‌المللی تآسیس کرد. این گروه شامل پروفسور فقید، آندره گاندر فرانک بود که پروفسور گیلز با همکاری وی تجزیه و تحلیل نوینی از سیستم جهانی پنج‌هزارساله را به رشته تحریر درآورد. پروفسور گیلز، ویراستار و سردبیر نشریه «جهانی‌شدن» و عضو آکادمی جهانی علم و هنر است. وی در سال ۲۰۱۹ جایزه جیمز. ان. روزنو از انجمن مطالعات بین‌المللی را برای خدمات ارزنده در زمینه تحقیقات جهانی‌شدن، دریافت نمود.

کتابچه «از سیستم جهانی بسوی تمدن دمکراتیک» نوشته «بِری کِی . گیلز» یکی از کتابچه‌های مجموعه «برساخت حیات آزاد: دیالوگ‌هایی با اوجالان» می‌باشد که همگی این مجموعه در یک کتاب جمع شده‌اند، این کتاب حاوی مجموعه مقالاتی از نویسندگان، متفکران و انقلابیون جهانی است تا در مورد افکار رهبر آپو نظرات خود را بیان دارند و فضای دیالوگ حول اندیشه‌های رهبر آپو شکل بگیرد. این مقالات برای نخستین بار، واکنش‌های مکتوب به نوشته‌های زندان رهبر آپو را گرد‌آوری نموده و شماری از آکادمیسین‌ها، نویسندگان و انقلابیونی را که به اندیشه‌های وی علاقه‌مند هستند یا از تفکرات وی الهام گرفته‌اند، دورهم جمع کرده است.

ترجمه این مجموعه به زبان‌های مختلف، تلاشی است برای گسترش و ژرفابخشی هرچه‌بیشتر به دیالوگ موجود. امید است که اثر حاضر دیوارهای زندان را نیز درنوردد، چراکه حصر و انزوای شدید اعمال شده بر زندان جزیره امرالی، اندک مجالی برای دیالوگ با رهبر آپو برجای نگذاشته است.

اکنون کە کمپین بین‌المللی “آزادی فیزیکی برای رهبر آپو، چارەیابی مسئلەی کورد” آغاز گشتە است، ارائەی این اثر در راستای این کمپین بودە و باور داریم کە با مبارزە در همەی عرصەهای اجتماعی، و در این مورد در حوزەی کارهای تئوریک می‌توان گام‌های استواری برداشت.

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

مطلب را به بالاترین بفرستید

این مطلب خلاف آیین نامه تریبون است؟ آن را به ایمیل tribune@radiozamaneh.com گزارش کنید
Join

دسته‌بندی‌ها: اجتماعی, اقتصادی, اقلیتها, اندیشه, ایران, ایران و جوانانش, با همسایگان, بین‌الملل, تاریخ, جامعه مدنی, حقوق بشر, دانشجویان, زنان, سرزمین عجایب, سرگرمی, سیاسی, سینما و تئاتر, صدای زندانی, علمی, فرهنگ, فنآوری و اینترنت, محیط زیست, موسیقی, میراث فرهنگی, هنر, ورزشی, کارگری, کوییر

برچسب‌ها: | | |

فعال مدنی و جویای حقیقت

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نظر را بنویسید.