آیا همان محافلی حکومت شاه سرنگون کرد (به قولی شش ماهه و در ال ده روزه با اعلام بی طرفی ارتش!)، ۴۷ سال عمر داد به ج.اسلامی، جلوی کودتای سکولاری در بعداز ۱۴۰۱ کرفت، عامل قحطی مصنوعی و حتا برخلاف فرمول رایج که نفت ارزان بایست طلا گران شود؟! (طبق فرمول رایج نفت زیر ۹۰ دلار اکنون با اونس بالای ۴۵۰۰ هزار دلار می بود و بیشتر!)، امریکا با آگاهی از درامد حکومت ج.اسلامی از انواع مافیا از خودرو تا مدرک گرایی، است، اما برخی از اپوزیسیونها، دارند ماله کشی و زمینه سازی زدن زیرساخت مردم زیستی (خطر نسل کشی وسیع دهها میلیونی) یعنی گاز و آب و برق شهر و روستاها، در خالی خراشی ناچیزی احساس نمی شود به الیگارشی ملانظامی بالاشهری و خودروهای چندین میلیارد تومانی!،جناب تریبون اپوزیسیون که مستقیما از اجانب پیام میگیری، چرا آدرس محلهای الیگارشی تا ملانظامی و به قول تروریستهای اسلامگرا؛ با نقطه زنی، این بی شرفهای الیگراشی، دیگر معلوم است عوامل شهرداریها تا بانکهای حکومتی و روئسای فاسد امثال قضاییه و ادارات ارشاد و حوزه علمیه (کارخانه ملاسازی) در حال دیکتاتوری الاهیاتی و ضدیت با غرب و امریکا و اسرائیل هستند و این کسانی به اسم فرماندهان سپاهی بسیجی و حتا ارتشی و نیروی انتظامی، آیات قرآن از حفظ و کلی حدیث بلدند و فارسی مغلوط با کلمات عربی نامانوس میگویند، معلوم است ملا هستند شه ملا، پس چرا مردم عادی در این چند سال جناب غرب و محور عبری و عربی باید تاوان بدهند!

مافیای خودرو، دهها سال عامدا جلوی واردات خودرو ارزان گرفته، تا صاحبان خصولتی بازار خودرو، این غارت انجام بدهند!

این شبکه های تودرتو رانتی و مافیایی مردم ایران گرفتار باتلاق خودزنی اجتماعی و مالی به هم کرده و یکی نمودارهای وحشتناک انحطاطهای همه چانبه است!

تقریبا میتواند گفت تمامی اتحادیه های صنفی حکومتی، عامل اجرای دستورات غارت گرانه رژیم ج.اسلامی هستند.

امریکا چرا باید کل پالایشگاههای گاز عسلویه و… و تولید و خطوط برق و گاز بزند (در صورت کنترل، میتواند مدیریت کند مصرف داخلی و جلوگیری سواستفاده برای مصارف تروریستی به قول خودشان)، درحالی محلهای نظامی و به قول خودشان تروریستی معلوم است. چرا باید کل یک کشور از گاز و به تبع برق و آب محروم کنند. قحطی مصنوعی و گرانی چه آسیبی به اقدات رژیم ج.اسلامی داشت. به قول همان اپوزیسیون زدن سران و خاندانهای رزیم و ملامیلیاریستی بود که مثلا کمتر جرئت آزار زنان بدون حجاب گرفت!، اگر سران قاتل و عوامل جنایتکار رژیم که اقدام به اعدام زندانی شلاق مخالفان میکنند یا سران و خاندانهای الیگارشی انواع مافیا نقطه زنی میشدند، اکنون احتمال شبه کود مردمی سکولار دمکراسی نبود! دهها سال است میتوانستند این رژیم با همین روش ترکیبی نقطه زنی و قیام مردم سرنگون کنند! اما محافل منفعت طلب کوته فکر حاضر نشدند این عامل ج.اسلامی بردارند.

https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/naghad4hagh

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)