ماف نیوز: یک فعال رسانه‌ای در شهرستان پاوه به دنبال منعکس‌کردن خبر ایجاد مزاحمت شماری از نیروهای لباس شخصی برای یک خانواده، به دستور دادستانی این شهر بازداشت شد. دوازده روز ‌پیش هم یک خبرنگار دیگر در کرمانشاه بازداشت شده بود.

به گزارش مرکز دموکراسی و حقوق بشر کردستان، شامگاه ۱۶ تیر ۱۳۹۷، «مظفر ولدبیگی» روزنامه‌نگار و مدیر سایت خبری «نوریاو» به دلیل درج یک خبر در رابطه با ایجاد مزاحمت شماری از نیروهای لباس شخصی برای یک خانواده به دستور دادستانی پاوه توسط نیروهای پلیس امنیت این شهر بازداشت و به بازداشتگاه این ارگان منتقل شد.

«مظفر ولدبیگی»


او که مدیریت یک کانال تلگرامی با همین نام را نیز برعهده دارد، به دستور مسلم الماسی دادستان پاوه بازداشت و متعاقبا خبر مذکور از سایت خدف گردیده است.

مظفر ولدبیگی متولد سال ۱۳۵۲ فرزند صابر از اهالی روستای نوریاو پاوه و شاغل آموزش و پرورش است که همزمان از ۱۸ سالگی به فعالیتهای رسانه‌ای مشغول می‌باشد.

پیش از این گزارش شده‌ بود که روز سه‌شنبه ۵ تیرماه یک خبرنگار کرمانشاهی به نام «امیرحسین دارابی» از سوی نیروهای امنیتی بازداشت و به محل نامشخصی منتقل شده است.

یک منبع مطلع با تاکید بر این که اخیرا وی اقدام به تهیه‌ و انتشار گزارشی در رابطه با کمک‌های ارسالی جمهوری اسلامی برای حوثی‌های یمن در یکی از نشریات محلی استان کرمانشاه کرده بود، گفته که: «او با انتقاد از این اقدام، گفته بود که دولت حداقل می‌توانست با مخارج مذکور، کودکان کار را در مکانهایی جمع‌آوری کرده و به جای کودک کار از آنها آینده‌ساز بسازد.»

این گزارش که ماه گذشته در یکی از نشریات محلی استان کرمانشاه منتشر شده بود، تذکر کتبی اداره‌ی فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشریه‌ و بازداشت امیرحسین دارابی را در پی داشته است.

بر اساس اصل ۲۴ قانون اساسی جمهوری اسلامی، «نشریات و مطبوعات در بیان مطالب آزاد هستند و هیچ کس را نمی‌توان به صرف داشتن عقیده‌ای، مورد مؤاخده قرار داد.»

بر اساس رده‌بندی جهانی آزادی رسانه در سال ۲۰۱۸ که گزارشگران بدون مرز منتشر کرده است، با اشاره به اینکه ایران با یک پله بهبود در رتبه‌ی ۱۶۴ قرار گرفته، آمده است که «این به دلیل بدترشدن وضعیت دیگر کشورهاست، نه بهبود وضعیت ایران. در سال ۲۰۱۷ هم ایران همچنان یکی از ۵ زندان بزرگ جهان برای روزنامه‌نگاران و شهروندخبرنگاران بود و هیچ تغییر ملموسی در عرصه‌ی آزادی اطلاع‌رسانی و آزادی رسانه‌ها مشاهده نشد.»

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com