تنها گزینه بقای ملامیتاریسم، کود.تای کامل با حذف رقیای دزدسالار و ساخت سریع بمب اتمی و موشکهای قاره پیما در قبل از انتخابات اسرائیل/ آمریکای ترامپ بدنبال کاسبی است حین جنگ!!!! و مالیده ]زمون امریکا را !!! و ننگ جهان آزاد شده!!!، هژمون آمریکا منهدم شد بخاطر املاکی ها و تجار سیاسی باز!!!/

چین برنده شبه خیانتهای امریکا به جریان سکولار دمکراسی خواه و عدالت جوی اکثریت ملت ایران/ حرامیان خدعه گر مکتب خمینی استمرارطلب دست کمی از وحوش مکتب خمینی طرف مقابل ندارند و دوروی ملامیتاریسم ضد یهودی و ضد جهان هستند/ تمام!

این قالیت ۵% وحوش و رحارامیان خط خامنه ای و خط خمینی، از اینکه حمقاتهای ترامپیست ها بجای نابودی داراییها . مافیاهای ضاحیه های بالاشهری الیگارشی نیشن، بروند مردم اکثریت سکولاری و مخالف رژیم اسلامی و دیکتاتوری و ملامیتاریسم منهدم کنند، میروند زیرساخت مورد استفاده مردم تهدید و آزاز قحطی و همراستایی ۴۷ ساله فقرزایی رژیم ضد بشری کردند و تدوام خیانب در سال ۱۳۵۷ کردند می کنند! این حقیقت تلخ مینی کاپتلیسم محفلی است که سرمیاه داری جهان آزاد به انحطاط کشانده است. باشد خواهید غرب به استیلای اسلامگرای در خواهد آمد در دهه آینده و واقعا کاخ سفید مسجد اسلامیون خواهند کرد. چین ابرقدرت اول خواهد شد و امریکا برای همیشه به زیر کشیده خواهد شد، تا ۲۰۵۰ معلوم میشود این ترامپیستهای کاسبکار بخاطر این چند ماه تاخیر در نابودی رژیم سالامی تا مفایاهایش، چه ضربه ای به جهان آزاد زده اند!
———————–
شب ۲۲۹: تهدید آمریکا به استفاده از «مادر همه بمب‌ها» و هجوم یکباره‌ی ترکمانچای‌خواهان

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)