اولین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دیروز ۸ اردیبهشت ماه با موضوع مسائل اجتماعی – فرهنگی برگزار شد. در این مناظره یکی از موضوعات محل نزاع کاندیداها «برآورده کردن نیازهای جوانان» بود. آنچه از صحبت‌های ایشان درمی‌یابیم این است که منظور از این عبارت، برطرف کردن نیاز جنسی پسران و مردان، در فضایی هترونورماتیو و ضرورتا به شکل ازدواج است.

بنابراین همانطور که انتظار می‌رفت، قشر اجتماعی وسیعی چون ترنس‌ها و همجنسگرایان و نیازهای این قشر باز هم نادیده گرفته شد. ایشان مشکلات این قشر از جمله فشارهای ناشی از قوانین تبعیض آمیز علیه همجنسگرایان و ترنس‌ها، معالجات مغایر با استانداردهای بین المللی، خشونت‌های خانوادگی، ازدواج اجباری و بی‌حقوقی این قشر اجتماعی وسیع را نمی‌بینند و مسئله همجنسگرایان و ترنس‌ها را مسئله خود نمی‌دانند. این در حالی است که امروزه پیگیری مطالبات اقلیت‌های جنسی در کارزارهای انتخاباتی یکی از اولویت‌ها برای کاندیداها در کشورهای پیشرفته‌تر به لحاظ مدنی و حقوقی به شمار می‌رود. موضوعی که در انتخابات جاری در فرانسه، و درانتخابات اخیر بسیاری کشورها شاهد آن بودیم. این امر خود نشان دهنده قدرت جنبش همجنسگرایان در این کشورها است که کاندیداها را وادار می‌سازد برای برآورده کردن مطالبات این قشر کارزار کنند.


ما نیز در ایران باید تلاش کنیم که حرف‌های ما شنیده شود. هر چند تا طرح مطالبات ما در چنین میزگردهایی و با چنین ترکیبی راه طولانی و امید ناچیز است، ما از تمامی روزنه‌های ممکن برای طرح مستقل و پیشبرد مطالباتمان و شنیده شدن صدای همجنسگرایان و ترنس‌های ایرانی تلاش می‌کنیم.


🏳️‍🌈 https://6rang.org/
🏳️‍🌈 https://t.me/Iran6Rang
🏳️‍🌈 https://www.facebook.com/6rang.Iran
🏳️‍🌈 https://www.instagram.com/6rangiran
🏳️‍🌈 https://www.tribunezamaneh.com/archives/author/6rang-org


#شش_رنگ #مناظره #مناظره۹۶ #انتخابات #حقوق #همجنسگرا#ترنس #ترنسجندر #لزبین #گی #جامعه #ایران #همجنسگرایان#مناظره‌زنده

نظرات

نظر (به‌وسیله فیس‌بوک)

این یک مطلب قدیمی است و اکنون بایگانی شده است. ممکن است تصاویر این مطلب به دلیل قوانین مرتبط با کپی رایت حذف شده باشند. اگر فکر می‌کنید که تصاویر این مطلب ناقض کپی رایت نیست و می‌خواهید توسط زمانه بازیابی شوند، لطفاً به ما ایمیل بزنید. به آدرس: tribune@radiozamaneh.com